PressCenter Atelierele Ilbah Fa-ti planuri in toamna la Atelierele ILBAH

Vara este pe terminate, iar atmosfera relaxata, de vacanta, incepe sa se schimbe usor usor! Odata cu noul sezon, incepem sa ne facem planuri, sa ne orientam catre schimbari si sa ne dorim mai mult de la noi!

In acest sens, urmarea unui curs de specializare poate reprezenta cea mai la indemana solutie pentru a iesi din monotonia zilnica si pentru a ne pune in practica talentele inca neslefuite. Atelierele ILBAH pot produce schimbarea de care ai nevoie in viata ta, oferindu-ti o gama larga de cursuri din varii domenii precum design, beauty sau traininguri de specialitate.

Ai posibilitatea de a alege dintr-o serie diversificata de cursuri ce vizeaza domenii precum design interior, design vestimentar, design floral, resurse umane, nutritie, machiaj profesional, hairstyling sau cosmetic, iar in calitate de cursant ILBAH vei avea la dispozitie toate resursele necesare pentru a te perfectiona si a te dezvolta in domeniul ales! Tot ceea ce conteaza este seriozitatea, autoperfectionarea si dorinta de a reusi!

Asa ca, fie ca iti doresti sa inveti ceva nou, sau sa te perfectionezi intr-un domeniu pe care il cunosti, cursurile Atelierele ILBAH sunt optiunea ideala! Recunoscute la nivel national si international, vin in intampinarea ta cu o abordare foarte practica, bazata pe proiecte interesante si implicarea in evenimente de profil.

De exemplu, participantii la cursul de design vestimentar au ocazia de a-si expune la final creatiile, in cadrul unor expozitii de moda, principiu pe care se bazeaza si cursul de design interior, unde cursantii participa la vizite organizate in showroom-uri de specialitate, fiind astfel conectati la piata actuala a furnizorilor din Romania. De asemenea, in cadrul cursurilor de hairstyling sau machiaj profesional, cursantii sunt invitati sa participe la evenimente de tip fashion show, unde lucreaza cot la cot cu profesionistii in domeniu.

Ce mai stai pe ganduri? Schimbarea din viata ta incepe cu Atelierele ILBAH! Daca nu te-ai convins inca, acceseaza site-ul nostru oficial, sau pagina de Facebook, unde activitatea noastra vorbeste de la sine!

Site – http://www.ateliereleilbah.ro/
Email – office@ateliereleilbah.ro
Facebook – https://www.facebook.com/AteliereleILBAH.ro
Twitter - https://twitter.com/AteliereleILBAH
Google + - https://plus.google.com/+AteliereleILBAH/

 

 


planuri atelierele ilbah cursuri cursuri de specializare talente design beauty training
 


« Articol precedent: VARA ASTA SPUNE ADIO PISTRUILOR Articol urmator: Diageo Reserve World Class desemneza cel mai bun barman din lume in 2014 »