PressCenter Afis damily boutique Family Boutique by Aseyda - Cumparaturi, educatie si distractie pentru intreaga familie

Aflat la a doua editie, Family Boutique se aduna Duminica, 06 iulie 2014 in demisolul si parterul cafenelei Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Rosetti), pentru a experimenta shopping-ul relaxat de obiecte si servicii pentru fete, baieti, mame, tati, copii si case.

Intre 10.00 si 18.30, expozantii Family Boutique va asteapta cu zeci de produse la preturi accesibile care vor multumi gusturile si preferintele fiecarui membru al familiei.

in timp ce mama probeaza perechea de pantofi care i-a facut cu ochiul, iar tatal isi cauta un papion, copiii se joaca in cadrul atelierului de pictura pe fata sau fac si ei cumparaturi de hainute haioase impreuna cu parintii.
Family Boutique pretuieste binele comun si comunitatea. Astfel ca, la finalul manifestarii se vor colecta donatii in obiecte pentru casele de plasament si copiii defavorizati.

Intrarea este libera si incurajata! Animalele de companie si bicicletele sunt binevenite.
Pentru vizitatori, organizam o tombola cu premii-surpriza, iar marele premiu consta intr-o tableta Samsung Galaxy 2.

Multumim colaboratorilor: Dianei 4, Asociatia Un Strop de Fericire, Mircea Popa - fotograf

Multumim partenerilor media: Revista Ioana, Revista Femeia de Azi, Revista Mamica de Azi, LaChicBoutique.ro, Port.ro, FashionandBeauty.ro, Revista Atelierul, Anyplace.ro, Romania Pozitiva.ro, Mujer.ro, www.lolasbox.com, www.bucharest-shoppingguide.com; www.orasulm.eu.

 

 


Family Boutique by Aseyda Family Boutique aseyda dianei 4
 


« Articol precedent: Toate aspiratoarele au de acum un lucru in comun: Menalux - sacul universal pentru praf, de la Electrolux Articol urmator: Racoare si confort »