PressCenter FARMEC lanseaza gama de sapunuri lichide spuma Gerovital Pure FARMEC lanseaza gama de sapunuri lichide spuma Gerovital Pure

Farmec Cluj-Napoca lanseaza Gerovital Pure, o noua gama de sapunuri lichide spuma, cu o formula fara parabeni, testata dermatologic, ce are la baza extract de rodie ECO certificat si un complex de ingrediente naturale (glicerina vegetala, albastrele si ceai verde).

Prospetimea are, de acum, o noua forma! O cascada de prospetime in mainile tale, sub forma surprinzatoare a spumei. Noile sapunuri lichide sub forma de spuma Gerovital PURE vor schimba modul in care te speli pe maini: mai fresh, mai distractiv si... mai usor.
Gama Gerovital Pure include patru sapunuri lichide spuma: Glycerin, Sensitive, Nature si Antibacterian, cu parfumuri imbietoare inspirate din ultimele tendinte in parfumerie.

Gerovital Pure Glycerin, bogat in glicerina naturala, curata cu blandete epiderma, o hidrateaza si emoliaza. Pielea devine curata si catifelata.
Gerovital Pure Sensitive a fost special conceput pentru pielea sensibila, uscata si predispusa iritatiilor. Extractul de albastrele continut are efect calmant si emolient.

Gerovital Pure Nature contine, pe langa extractul ECO de rodie, extract de ceai verde pentru o piele tanara, protejata si hidratata timp indelungat.

Gerovital Pure Antibacterian este un sapun emolient care asigura protectie totala impotriva bacteriilor.

„Noua linie de sapunuri spuma Gerovital Pure bazata pe ingrediente naturale si bogata in extract ECO de rodie ofera o experienta unica in momentul utilizarii. Formula inovatoare sub forma de spuma, le face mai usor de folosit, mai economice in utilizare, iubite si apreciate de intreaga familie”, a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca.

Extractul de rodie ecocertificat, obtinut din semintele fructului cu acelasi nume, contine o cantitate mare de antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si previn procesele de imbatranire a pielii, precum si un procent ridicat de acid ellagic si punicic ce ii confera proprietati protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante si elasticizante.

Produsele sunt disponibile incepand cu luna august 2012, la preturi cuprinse intre 10.5-12 lei si pot fi gasite in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine traditionale, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achizitionate si online, direct de pe site-ul farmec.ro.

in prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, in tari din Europa, Asia si America de Nord, unele dintre principalele piete fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite si tari din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoastere a calitatii produselor sale, compania detine Certificatul International de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.

fashion beauty farmec sapun gerovital pure glycerin parfumerie extract glicerina naturala piele hidrateaza emoliaza

« Articol precedent: Au fost anuntati membrii juriului din finala competitiei Electrolux Design Lab 2012 Articol urmator: Curl Definer »