PressCenter DallesGo! incep inscrierile pentru cursuri profesionale de Beauty DallesGo! incep inscrierile pentru cursuri profesionale de Beauty
Prima sesiune a cursurilor profesionale deschise DallesGo a reunit peste 50 de cursanti in jurul celor trei tematici - STILISM & TENDINTE IN MODA, DESIGN INTERIOR SI MAKE-UP!

Bucuresti – DallesGo a inceput promovarea si inscrierile pentru sesiunea de primavara, adaugand la programa deja cunoscuta trei cursuri noi FOTOGRAFIE DE MODA, RELATII PUBLICE, BEAUTY.

BEAUTY – Industria frumusetii este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Cursantii vor descoperi trucurile ingrijirii personale, vor invata despre tendinte in frumusete si vor afla de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publications, cum arata lumea unui redactor de frumusete.
Programul cursurilor permite accesul studentilor, dar si profesionistilor, toate incepand dupa ora 18:00. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 4 aprilie.


Pe langa cele trei subiecte noi, DallesGo reia temele de studiu din sesiunea de toamna: STILISM & TENDINTE IN MODA, MAKE-UP si DESIGN INTERIOR.
"Organizam aceste cursuri pentru ca ne dorim sa descoperim si cultivam talente si sa le promovam in aceste domenii", spune Cristi Banica, coordonator DallesGo. "Reunind profesorii si cursantii nostri, ne-am propus sa cream o comunitate de oameni interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism adevarat. Prima sesiune din toamna si reactiile imediate la campania de promovare a cursurilor din primavara arata ca este nevoie de aceste cursuri, ca oamenii isi doresc sa descopere domenii noi, sa-si transforme pasiunile in profesii sau sa se perfectioneze," continua el.

Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de modulul ales. Vom organiza expozitii, târguri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.

Cursurile DallesGo aduc un aer proaspat, contemporan si sunt destinate oamenilor moderni, cu venituri medii si peste medii, conectati la tot ceea ce este nou, provenind din medii diferite si cu diverse preocupari. Pentru ei, DallesGo a creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe tainele meseriilor lor.

Pentru mai multe informatii accesati www.dallesgo.ro.

 

 


cursuri beauty alice bursuc cursuri profesionale galles go cursuri dallego moda stilism tendinte fotografie design interior make-up
 


« Articol precedent: Intampina primavara cu Christian Louboutin Articol urmator: Pe FashionandBeauty.ro Stephan Pelger este DESIGNERUL ANULUI 2010 »