PressCenter E-mariage a lansat in COCOR primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa: Boutique d'E-mariage E-mariage a lansat in COCOR primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa: Boutique d'E-mariage
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d'E-mariage. Proiectul este o initiativa a E-mariage, organizatorul Targului National de Nunti si
reuneste in premiera creatiile a peste 15 designeri romani si straini.

Pe o suprafata de 100 mp, Boutique d'E-mariage expune peste 100 de modele de rochii de mireasa, la preturi care pornesc de la 1.500 lei si ajung la 12.000 lei. Printre designerii care isi expun creatiile in acest magazin sunt: Rosemarie, Eddy K, Marithe, Mistral Fashion, Bella Sposa, Calin Events, Andre Salon, Creal Design, Aura Top Class Design, White Simphony, White Pearl, Brumihar, Cosmina Englisian, Natalia Vasiliev, Brides Boutigue, Happy Bride, Spose di Gia etc.
“Am ales sa deschidem primul Boutique d'E-mariage in COCOR datorita amplasarii sale, in centrul capitalei, dar si datorita multiplelor avantaje pe care acest centru comercial le poate pune la dispozitia chiriasilor. Astfel, vom folosi spectaculoasa expunere a mediafatadei Cocor pentru a oferi viitoarelor mirese 15 secunde de celebritate pe ecranele sale chiar in ziua nuntii lor. Este un cadou pe care il oferim in premiera pe piata din Europa” declara Alin Caraman, Director General E-mariage.

„Deschiderea Boutique d'E-mariage face parte din strategia COCOR de a lansa concepte noi pe piata romaneasca. Printre acestea se numara Galeria Designerilor Romani -- singurul magazin multibrand care reuneste creatiile a 34 designeri romani, Galeriile Sabion -- desemnat recent “Cel mai frumos magazin din lume”, wine-bar-ul Vinexpert etc.” a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.

Boutique d'E-mariage - COCOR
Boutique d'E-mariage este un proiect lansat de portalul de nunti E-Mariage.ro, organizatorul celui mai important targ de nunti din Romania.

DESPRE COCOR:
Situat in centrul istoric al Bucurestiului, COCOR Store s-a redeschis publicului in octombrie 2010, in urma unor lucrari de modernizare care au costat 24,5 milioane Eur. In prezent, COCOR Store dispune de 10.000 mp suprafata inchiriabila si de o parcare de 200 locuri. COCOR Store are departamente specializate pe fiecare etaj: subsol si parter – accesorii si decoratiuni; et 1 si 3 - moda femei; et 2 - Galerie Designeri Romani; et 4 - moda barbati; et 5 - moda copii.

 

 


rochie de mireasa magazin multibrand cocor emariage boutique demariage moda fashion rochii de mireasa magazin rochii de mireasa
 


« Articol precedent: GENUINE.ro expozitie cu vanzare dedicata design-ului MADE IN RO Articol urmator: Cum se epileaza romancele »