PressCenter FASHION GARDEN DREAMS LAB FASHION GARDEN DREAMS LAB
In seara de joi, 30 iunie 2011, intr-un separeu cochet de la primul etaj al Cafepedia Romana, FashionLab.ro a avut primul POP UP SALE dedicat brandurilor din portofoliu. Intr-un concept decorativ semnat Maison D|A|D|O|O Fashionlab.ro si-a deschis timp de 3 ore laboratorul de vise, anuntand o vara light, cu discounturi la incaltaminte, ochelari de soare si palarii.

Fructe proaspete, flori de sezon, scara viselor impodobita cu fluturi, ciucuri si pantofi Irregular Choice, un bust de croitorie metalic pe care au tronat ochelari de soare si palarii cu boruri largi, felinare albe ce luminau discret camera cu tavan inalt… Aceasta a fost atmosfera in care, vizitatoarele au admirat, probat si cumparat accesorii Irregular Choice, Poetic Licence, Quay Eyeware si Peter Grimm.

Mai mult, fiecare vizitator a primit un voucher cu 10% discount a colectia Irregular Choice toamna iarna 11/12, care va intra pe www.fashionlab.ro la sfarsitul lunii august.
Fashion Garden Dreams Lab a marcat startul reducerilor de pana la 60%, campanie desfasurata acum pe www.fashionlab.ro
 

 


fashion fashion lab lab gardem dreams lab pop up store reduceri
 


« Articol precedent: Bien Savvy – Advance La Sposa 2012 Articol urmator: GENUINE.ro expozitie cu vanzare dedicata design-ului MADE IN RO »