PressCenter Pe FashionandBeauty.ro Stephan Pelger este DESIGNERUL ANULUI  2010 Pe FashionandBeauty.ro Stephan Pelger este DESIGNERUL ANULUI 2010
A treia editie a concursului "f&b Awards - DESIGNERUL ANULUI 2010" organizat de website-ul de moda si frumusete FashionandBeauty.ro l-a desemnat castigator pe designerul vestimentar Stephan Pelger.
Concursul DESIGNERUL ANULUI 2010 a fost lansat in decembrie 2010, iar pe parcursul celor trei luni de competitie membrii FashionandBeauty.ro au nominalizat 22 de designeri si au votat designerii preferati, prezentand motivul pentru care designerul respectiv merita titlul "Designerul Anului 2010".

Stephan Pelger a fost ales "Designerul Anului 2010", insumand 2106 voturi, urmat de Ingrid Vlasov cu 1957 voturi, Adelina Ivan cu 1911 voturi, Doina Levintza cu 1907 sustinatori si Maria Lucia Hohan cu 1896 voturi. In topul primilor zece designeri nominalizati la titlul "Designerul Anului 2010" s-au mai numarat: Adrian Oianu cu 1895 voturi, Dorin Negrau cu 1804 voturi, Corina Vladescu cu 1794 voturi, Andreea Musat cu 1789 voturi si Andra Clitan cu 1773 voturi. Tot pentru titlul "Designerul Anului 2010" membrii FashionandBeauty.ro i-au votat pe designerii: Kinga Varga, Irina Marinescu, Irina Schrotter, Agnes Toma, Lena Criveanu, Claudia Castrase, Alina Ene, Andreea Tincu, Catalin Botezatu, Alina Botea, Ludmila Corlateanu si Wilhelmina Arz.
"f&b Awards - DESIGNERUL ANULUI 2010" a fost si de data aceasta atat competitie intre designerii romani nominalizati in prima faza a concursului "Designerul Anului 2010" dar si un concurs adresat membrilor FashionandBeauty.ro. Din randul membrilor FashionandBeauty.ro sustinatori ai Designerul Anului 2010, Irina Sofia Chirnogea a fost aleasa castigatoare. Conform regulamentului concursului, castigatoarea va avea ocazia de a-i oferi personal premiul "Designerul Anului 2010" lui Stephan Pelger si pentru participarea la concurs, FashionandBeauty.ro ii va oferi o tinuta creata chiar de Stephan Pelger.

Spre deosebire de editiile anterioare, a treia editie a premiilor "f&b Awards - DESIGNERUL ANULUI 2010" a adus si noutati; pe langa diploma cu titlul "Designerul Anului 2010", designerul castigator, Stephan Pelger, va primi un tort exceptional creat de Sweet Ela, partenerul FashionandBeauty.ro pentru acest concurs. O alta surpriza ar fost aparitia celui de-al treilea castigator – adelinad - una din membrele F&B Forum, cea mai noua sectiune lansate de FashionandBeauty.ro in 2010.

"Am lansat concursul-experiment din curiozitatea de a afla care sunt preferintele romanilor in moda, dar ma bucur sa vad ca f&b Awards - DESIGNERUL ANULUI incepe sa se transforme treptat intr-un reper de bun gust in moda. Anul asta f&b Awards DESIGNERUL ANULUI 2010 ne-a dovedit ca pe langa imaginea pe care designerii o lasa publicului din Romania este foarte importanta activitatea lor in domeniul modei. Dovada stau rezultatele alegerii unor designeri care s-au concentrat in 2010 mai ales pe afirmarea pe plan international." declara Ovidiu Buta, Director Editorial FashionandBeauty.ro.


Despre FashionandBeauty.ro :
FashionandBeauty.ro a fost lansat in martie 2007 ca un punct de referinta pentru industria de moda si frumusete din Romania, dar si ca o sursa utila de informatii pentru cei interesati de acest domeniu. Concursul f&b Awards - DESIGNERUL ANULUI a fost lansat in 2008 ca o recunoastere a muncii designerilor romani de moda, primul castigator al concursului a fost Olah Gyarfas, designer pentru labelul avangardist Rozalb de Mura, "Designerul Anului 2009" a fost Adrian Oianu, iar la editia lansata anul trecut a venit randul lui Stephan Pelger sa castige titlul "Designerul Anului 2010".
Stephan Pelger logo

Despre Stephan Pelger:

Absolvent al Fashion Institute Viena si castigator al unor importante concursuri de moda internationale, Stephan Pelger este unul dintre cei mai renumiti designeri romani. Inainte de lansarea propriului brand in Romania, Stephan a lucrat pentru Missoni, Schella Kann, Di Vercallo. Colectia Eisblumen lansata in ianuarie 2011 la Merzedes Benz Fashion Week Berlin s-a bucurat de un succes rasunator, talentul si creativitatea designerului fiind apreciate de cele mai importante publicatii de profil nationale si internationale. www.stephanpelger.com

Despre Sweet Ela:

Sweet Ela este brandul de torturi cu decoruri unice
Sweet Ela Logo de martipan, create exclusiv la comanda si care se evidentiaza prin ingeniozitatea decorului, personalizarea atenta si folosirea ingredientelor 100% naturale. Exclusivismul si originalitatea decorurilor sunt elementele care fac din torturile Sweet Ela o experienta memorabila, in primul rand la nivel vizual. Decorul din martipan este realizat de mana, cu o deosebita grija pentru detaliu, dupa ce in prealabil a fost atent desenat, astfel incat sa spuna povestea dorita de client. Torturile sunt facute dupa retete ce au la baza tehnici traditionale din bucataria romaneasca, folosind cele mai bune ingrediente. www.sweetela.ro
 

 


fashion designerul anului designeri romani ovidiu buta fashionandbeauty.ro stephan pelger stephan pelger designer stephan pelger designerul anului designerul anului 2010 f&b awards
 


« Articol precedent: DallesGo! incep inscrierile pentru cursuri profesionale de Beauty Articol urmator: Diamond EcoFeel - prospetime si catifelare pentru picioarele tale »