PressCenter AUTOR 4 Noi toamna numaram... bijuteriile! AUTOR 4 Noi toamna numaram... bijuteriile!
AUTOR 4, singurul targ de bijuterie contemporana romaneasca, Isi deschide din nou portile! De data aceasta pentru a intampina covorul de frunze in zeci de culori, gutuile parfumate pe care am asteptat sa le stergem de puf, prietenii intorsi din vacante tarzii si mai ales pe toti iubitorii de bijuterie unicat.

Vino pe 2 si 3 octombrie la AUTOR care este gazduit pentru a doua oara de Sala Dalles, in miezul Bucurestiului, cu cele mai recente piese dospite in lunile de vara. 40 de designeri expun noile idei Impreuna cu povestile unor piese care doresc sa va Impodobeasca In cea mai frumoasa lumina de toamna.

In cele doua zile de targ vei putea sa probezi si sa achizitionezi bijuteriile ce ti se potrivesc cel mai bine de la autorii: AgatArt, Alexandra Albu, Alina Bancila, Biba Bijoux, Buy Hand, Raluca Buzura, Alina Carp, Angela Ciobanu, Adina Cioran, Elena Crisan, Kuki Constantinescu, Roxana Davidescu, Raluca Dracea, Fake a Dream, Maria Filipescu, Adriana Goilav, Harem 6, Lady Magpie, Agnes Lukacs, Andra Lupu, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Ina Moisi, Raluca Nicolaescu, Izabella Petrut, Radha, Madalina Raileanu, Sergiu Prunean, Liana Salagean, On Skin, Ligia Stan, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Veronica Tarcatu, Virginia Toma, Oana Tiganus, Romana Topescu si Gabriela Urda.
Vichy ne este partener pentru a doua oara, acest lucru avand implicatii directe prin premierea celei mai frumoase si inovatoare colectii a unui designer participant.
Vom petrece impreuna doua zile bogate, cu muzica buna, oameni dragi si o multime de surprize.
Evenimentul se desfasoara atat sambata cat si duminica Intre orele 11.00 - 20.00
Intrarea este 10 lei.
AUTOR este un eveniment marca Extins bijuterie contemporana.
www.extins.com
AUTOR 4

 

 


fashion bijuterii accesorii targ de bijuterii autor designeri AgatArt Alexandra Albu Alina Bancila Biba Bijoux Buy Hand Raluca Buzura Alina Carp Angela Ciobanu Adina Cioran Elena Crisan Kuki Constantinescu Roxana Davidescu Raluca Dracea
 


« Articol precedent: V for Vintage,V for Green - targ de moda si cultura vintage Articol urmator: La Baneasa Shopping City, fii martora la istoria palariilor: admira, probeaza si fotografiaza »