PressCenter AZZARA a oferit duminica 24 oct o noua prezentare in stil propriu AZZARA a oferit duminica 24 oct o noua prezentare in stil propriu
Azzara a oferit duminica 24 octombrie clientilor Novotel o noua prezentare in stil propriu: superbe tinute pentru noul sezon toamna-iarna 2010-2011. Eleganta si calitatea au triumfat.

Caracteristicile colectiei au fost feminitatea sobra caracteristica anilor 50-60 cu talie marcata,lungime pana la genunchi,o silueta tres-chic, romantismul in culori deschise de alb sau ivoire cu aplicatii de volane in transparenta, cu dantele adaptate stilului.Tinutele hot ale colectiei au fost din imprimeuri de animal-print combinate cu rosu sau negru, tinute atat pentru zi cat si pentru seara.Rochia de seara, rochia evenimentelor speciale a debordat de rafinament .

Ca de obicei, a fost imposibil de rezistat: ceva nou, ceva retro, ceva elegant care a reinviat amorul pentru moda fiecarei schimbari de sezon.

fashion tinute moda azzara stil stil propriu prezentare

« Articol precedent: Wine Spirt of the Spa Articol urmator: Le Foehn de la La Bibliotheque »