PressCenter ArtizArt - targ handmade si vintage ArtizArt - targ handmade si vintage

ArtizArt a pornit de la ideea este de a aduce in acelasi spatiu lucrurile handmade si tinutele vintage intr-o atmosfera armonioasa, intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului unde toata lumea sa aiba acces cu usurinta, facand astfel promovarea tinerilor artisti cu mult mai multa usurinta.

Datorita spatiului foarte mare pus la dispozitie de Restaurantul Rodon-Hotel El Greco fiecare

participant va avea loc sa-si expuna lucrurile cat mai vizibil, fiind astfel individualizat si promovat. Targul doreste sa ofere un altfel de spatiu de expunere: unul elegant si cochet pentru ca produsele handmade, dar si tinutele vintage sa fie cunoscute si de un alt fel de public.

De asemenea, pentru ca spatiul magazinului nu permite expunerea tuturor obiectelor pe care le-am dori, am decis ca acest targ sa prezinte toate ideile si realizarile tinerilor artisti si artizani.

Atmosfera va fi incadrata de o arhitectura a vechiului Bucuresti si de o muzica care sa ne aduca aminte de perioada interbelica, cu toate acestea targul nu are o tema specifica, fiecare putand sa-si exprime viziunea asupra obiectelor in maniera personala.

Targul va avea loc in perioada 11-12 aprilie, intre orele 11:00-20:00, la Restaurant Rodon-Hotel El Greco, Str. Jean Louis Calderon, nr. 16 (Teatrul National Bucuresti)

Intrarea va costa 7 lei dar include si o bautura.

Pentru mai multe detalii si pentru inscriere:

madalinaiuliatimofte@gmail.com

suzane_2084@yahoo.com

 

 


fashion targ artizart handmade vintage fashion beauty
 


« Articol precedent: NewYorker a deschis primul magazin din Bucuresti! Articol urmator: Shopping de performanta de 75 milioane de Euro »