PressCenter Blend-a-Med si Oral B lanseaza 3D WHITE Pearl pentru un zambet alb-perlat, in numai 2 saptamani! Blend-a-Med si Oral B lanseaza 3D WHITE Pearl pentru un zambet alb-perlat, in numai 2 saptamani!
Un zambet perfect si o privire cuceritoare sunt principalele arme de seductie ale unei femei. Iar cand sunt ingrijiti constant si corect, dintii albi devin principala premisa a acestui zambet.

Inspirandu-se din secretele scoicilor de pe fundul oceanului – perlele - si folosind tehnologia de ultima ora, Institutul Blend-a-Med – Oral-B a creat, o noua pasta si periuta de dinti pentru un zambet alb-perlat!

Combinand extractul de perle cu agenti activi de albire (microgranule si pirofosfat), noua formula Blend-a-Med

3D WHITE Pearl albeste dintii in numai 2 saptamani, oferindu-le frumusetea caracteristica perlelor, redescoperind astfel, frumusetea zambetului alb-perla.

Asa cum toata gama de pasta de dinti Blend-a-med ofera siguranta unui zambet sanatos si frumos, fara a degrada smaltul dintilor, si Blend-a-Med 3D WHITE Pearl curata chiar si petele dificile de pe dinti, lustruind smaltul dintilor pentru a preveni reaparitia acestora.

Pentru ca experienta periajului sa fie una placuta, aroma si designul creativ si sofisticat al produsului Blend-a-Med 3D WHITE Pearl au fost create pentru a satisface toate cererile consumatorului: o consistenta catifelata, arome placute si senzatia de prospetime.

Pasta de dinti Blend-a-Med 3D WHITE Pearl este disponibila in 2 variante:

WHITE ENERGY - ofera o senzatie intensa si energizanta;

ROYAL SPA – contine o combinatie exotica de arome pentru o experienta unica. Oral-B  3D White Pearl

Si pentru ca o pasta de dinti cu adevarat inovatoare are nevoie de o periuta de dinti pe masura, Oral-B a creat periuta de dinti 3D White Pearl. Dispunand de o tehnologie bazata pe vibratii care permite curatatea in profunzime a petelor si lustruriea dintilor, noua periuta poate elimina chiar si placa dentara din locurile greu accesibile, asigurand, astfel, curatarea perfecta a dintilor.

Blend-a-Med si Oral-B 3D WHITE Pearl – sistemul de albire special creat pentru un zambet alb-perlat, in numai 2 saptamani!

Pret recomandat*:

Blend-a-Med 3D WHITE Pearl – 19.99 RON
Oral-B 3D WHITE Pearl – 24.99 RON


*Decizia finala asupra pretului revine magazinului


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
2activePR – Theodora Pislaru
Tel.: 224.08.85, fax: 222.73.45
theo.pislaru@2activepr.ro

Blend-a-Med 3D WHITE Pearl

 

 


blendamed oral b oral 3D WHITE Pearl zambet alb perlat pasta de dinti periuta de dinti dinti dinti albi 3D
 


« Articol precedent: Evian si Paul Smith sarbatoresc tineretea in Editie Limitata Articol urmator: Noul Lady Speed Stick Depil Protect Fii mereu increzatoare, frumoasa si sexy! »