PressCenter MY FAIR LADY by Maria Constantinescu MY FAIR LADY by Maria Constantinescu
Sambata 6 martie 2010, ora 16.00 va avea loc lansarea colectiei MY FAIR LADY by Maria Constantinescu, ce va avea loc la Tinerimea romana - Schitu Magureanu 4, (Podul Izvor, vis a vis de teatrul Bulandra)

MY FAIR LADY este o dedicatie feminitatii la superlativ.

Maria Constantinescu prezinta o colectie in care sacoul este privit ca spectacol de forma si culoare, texturi si jocuri cromatice abordate cu bucurie si maturitate. El vine sa intregeasca o tinuta, sa o puna in valoare, dar in acelasi timp este un ax in jurul caruia designerul vine sa construiasca un adevarat spetacol. Sacoul reprezinta piesa de rezistenta a colectiei MY FAIR LADY si reuseste sa decorseteaze si sa puna in valoare frumusetea, revolutionand ideea de sacou asa cum o cunoastem.

MY FAIR LADY este un omagiu adus femeii moderne, ce are valente multiple in societate, din ce in ce mai provocatoare, oferind rezolvari surprinzatoare si indraznete, dar pline de semnificatie. Femeia zilelor noastre este din ce in ce mai aproape de perfectiune, iar aceasta trebuie exprimata in permanenta.
accesorii - designer ANDREEA MATEI
cu participarea clasei actorilor:
MAGDA CATONE ÅŸi TOMI CRISTIN
asistent ANA MARIA LAZÄ‚R

Evenimentul are loc in cadrul FASION FILM FESTIVAL 1-8 Martie 2010
In cadrul festivalului vor avea loc mese rotunde pe tema FILMUL si MODA. Printre invitati se vor numara : Adina Nanu, Adrian Silvan Ionescu,Svetlana Mihailescu, Adrian Oianu, Doina Lucanu, Paula Barbu, Sergiu Chihaia.

Maria Constantinescu este un designer sustinut de TOP LABELS
TOP LABELS
office@toplabels.ro
www.toplabels.ro
 

 


my fair lady maria constantinescu fashion moda sacou colectie
 


« Articol precedent: GETT’S si Wella Professionals in AFI Palace Cotroceni Articol urmator: Un nou magazin ECCO in Bucuresti, in mall-ul Sun Plaza »