PressCenter Noul magazin HELVETANSA  -  o alta definitie a luxului Noul magazin HELVETANSA - o alta definitie a luxului
Miercuri, 9 septembrie 2009, HELVETANSA a inaugurat cel mai nou magazin al sau in Calea Victoriei 68-70 si primul dedicat in exclusivitate luxului. O investitie de peste 1 milion de euro ,un proiect ambitios desfasurat pe o suprafata de 250m2 ce se doreste a fi o premiera si o referinta pe piata romaneasca. Un magazin ce se ridica la cele mai inalte standarde europene. HELVETANSA impune un nou stil ce se potriveste perfect portofoliului sau ce cuprinde prestigioase marci de ceasuri, bijuterii si accesorii din segmentul de lux : Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Piaget, Jaeger - LeCoultre, Cartier, Panerai, IWC, Glashutte Original, Gerald Genta, Daniel Roth, Boucheron, Chaumet, Dior, Leo Wittwer , Moser, Chanel, Buben &Zorweg, SwissKubik, Kieninger.

De ce un nou magazin HELVETANSA? O decizie fireasca avand in vedere ca in ultimii ani nume de prestigiu din lumea Haute Joaillerie si Haute Horlogerie au ales HELVETANSA ca reprezentant oficial, spatiul de numai 75mp al vechiului magazin din Calea Victoriei 88
devenind neincapator. Noua locatie este spatioasa, permitand fiecarei marci sa aiba propriul univers, ambianta este rafinata, eleganta, dar in acelasi timp foarte primitoare. Fiecare detaliu este pretios, mobilier din lemn de mahon, piele in tonuri de alb -unt, parchetul din esenta africana Tec dau noblete spatiului decorat intr-un stil clasic.
Magazinul este dispus pe doua nivele, parterul fiind dedicat marcilor de ceasuri si bijuterii, iar subsolul accesoriilor de lux precum instrumente de scris, cutii muzicale, time-movers, accesorii din piele. Tot aici exista o arie dedicata celor pasionati de aceasta lume fascinanta, un loc de discutie si informare. La dispozitia clientilor se mai afla si salonul VIP. Tot pentru comfortul clientilor magazinul este dotat cu lift.
De ce Calea Victoriei? Aceasta artera istorica si eleganta a Bucurestiului, plasata in inima orasului ramane cu siguranta un spatiu predestinat luxului. In realizarea acestui amplu proiect HELVETANSA a colaborat cu doi arhitecti, planurile initiale fiind realizate de arhitectul Tudor Iliescu, directorul firmei ART Atrium, caruia pentru realizarea mobilei i s-a alaturat arhitecta Miruna Ardelean, sefa arhitectilor companiei Class Living. Conceptul lor a fost executat de celebra firma Moldeni, in Italia.

HELVETANSA este o firma romano-elvetiana fondata in 1994. Astazi portofoliul sau cuprinde atat marci de ceasuri si bijuterii de lux precum VACHERON CONSTANTIN, AUDEMARS PIGUET, JAEGER - LECOULTRE, PIAGET, IWC, PANERAI, FERRARI, GLASHUTTE ORIGINAL,CARTIER, BOUCHERON, CHAUMET, GERALD GENTA, DANIEL ROTH, BAUME&MERCIER , LEO WITTWER, cat si marci din segmentul mediu precum FURRER-JACOT, EBEL, MOVADO, RADO, TISSOT, LONGINES, CERTINA, EPOS.
Magazin Helvetansa

« Articol precedent: Fruttini : Feel it! Smell it !You ‘ll love it! Articol urmator: Eurovita Multiminerale cu Ceai Verde mentine tonusul fizic »