PressCenter Paris Fashion Week - AW 2011/2012 - Ingrid Vlasov, A QUEEN Paris Fashion Week - AW 2011/2012 - Ingrid Vlasov, A QUEEN
Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume - Paris Fashion Week. Colectia toamna-iarna 2011/2012 va fi prezentata pe 8 martie 2011, intr-una dintre cele mai bune zile rezervata si caselor de moda Chanel, Valentino, Alexander MC Queen.

Prezentarea colectiei va avea loc intr-o locatie celebra, din apropierea Gradinilor Tuileries - Hôtel Westin, Salonul Imperial.
Pentru sezonul AW 2011/2012, Ingrid Vlasov redimensioneaza perceptia asupra feminitatii, dandu-i valente regale . 'A Queen' este o colectie inspirata de o regina imaginara, o regina a zilelor noastre, a trecutului sau a viitorului.
Ingrid Vlasov: "Consider ca aceasta colectie este cea mai 'nobila' colectie pe care am realizat-o pana acum si ma bucur ca am ocazia sa o prezint in Salonul Imperial al Hotelului Westin din Paris, pentru ca este o locatie foarte draga mie. Doresc sa dedic aceasta colectie, care reprezinta un regal adus feminitatii, mamei mele, cea mai nobila fiinta pe care o cunosc."

Ingrid Vlasov, A QUEEN - Paris Fashion Week, AW 2011/2012!

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
2activePR – Theo Pislaru
theo.pislaru@2activepr.ro ; tel: 0744 500 405
 

 


designer fashion paris fashion week ingrid vlasov designer fashion designer ingrid vlasov queen
 


« Articol precedent: Sa desenam zambete! Articol urmator: Colectia "Star Elegance " by Darin Salman anunta deschiderii magazinului D'style »