PressCenter ‘The big iSHOES’ - primul targ concept de pantofi si genti ‘The big iSHOES’ - primul targ concept de pantofi si genti
Tuxedoconfessions.com va invita sambata si duminica, pe 26 si 27 iunie, la Carturesti (Cafeneaua Verona), la primul targ concept de pantofi si genti.

Publicul va gasi la targ creatiile unor tineri designeri romani (Papucei, YvY Bags, Albertina Ionescu, Lust of Creation), dar si piese din strainatate reprezentate in Romania de Fashion Lab, Passion Shoes, coolbazaar.ro si Tuxedo confessions. Conceptul va fi sustinut de produse bio de ingrijire corporala (Mio Bio) si de carti de moda profilate pe designul de pantofi si genti (Carturesti).

inca de la prima sa editie, Targul gazduieste Concursul de schite pentru pantofi si genti, destinat studentilor la Arte din Bucuresti, Cluj si Iasi, precum si pasionatilor de design care inca nu au debutat. Castigatorul va fi anuntat in ultima zi a Targului, premiul constand in realizarea prototipului modelului castigator in fiecare sectiune de
catre Sepala si YvY Bags. Juriul va fi format din expozantii Targului, dar si din publicul care poate vota schita preferata.
Targul concept „The big iSHOES” este gandit in spiritul miscarii slowretail, care incurajeaza oamenii sa inlocuiasca shopping-ul alert de la mall cu relatia directa, pe indelete, intre client si designer. Slowretail este o miscare nascuta din protestul fata de uniformizare si pierderea valorilor.
Biletul de intrare la Targ este in valoare de 10 lei.

Mai multe detalii privind Concursul de schite si despre desfasurarea Targului sunt pe tuxedoconfessions.com si pe blogul slowretail.blogspot.com. Evenimentul este organizat cu sprijinul Carturesti si Cafe Verona. Partenerii media sunt: Music Channel, B24FUN, The ONE, Metropotam.ro, intrefete.ro, AloMoDa. Persoana de contact: Adriana Ancuta / 0745 094 144 / info@tuxedoconfessions.com

fashion accesorii targ pantofi genti the big ishoes targ concept pantofi si genti

« Articol precedent: JESSICA Electric: Ce nuanta de HD te reprezinta vara aceasta? Articol urmator: Shopping la TNT cu Simona Nae! »