PressCenter Un nou magazin ECCO in AFI Palace Cotroceni Un nou magazin ECCO in AFI Palace Cotroceni
ECCO deschide cel de-al patrulea magazin din Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, pe 29 octombrie. Pantofi confectionati din piele de YAK, design inedit, calitate si tehnologie avansata combinata cu maiestria mestesugului manual - cu aceste propuneri vine noul magazin ECCO, care va fi inaugurat in cadrul AFI Palace Cotroceni.

Magazinul ECCO este deschis in sistem de franciza si se desfasoara pe o suprafata de 112 mp. Ineditul acestui brand renumit este conferit de calitatea deosebita a incaltamintei fabricate in Danemarca, prin tehnici deosebit de complexe. “ECCO este in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, cu vanzari de peste 16 de milioane de perechi in peste 90 de tari”, a declarat Victor Tighinean, directorul firmei. Suma totala investita in magazin se ridica la 100.000 de euro, reprezentantii ECCO precizand ca in perioada urmatoare intentioneaza sa se extinda si in alte locatii.
“Am ales sa lansam cel de-al noualea magazin ECCO in AFI Palace Cotroceni, atat pentru ca locatia ofera o serie de avantaje pentru imaginea brandului nostru datorita arhitecturii deosebite si a inovatiilor existente, cat si pentru faptul ca potentialii clienti au o mai mare accesibilitate, fiind considerat cel mai mare mall din Romania” a declarat Victor Tighinean, Directorul General ECCO.

Inedit pentru pantofii ECCO este faptul ca producatorul de incaltaminte controleaza integral procesul de productie, de la selectarea materiei prime, pana la livrarea produselor in punctele de vanzare. Specialistii ortopezi de la ECCO pun foarte mare accent pe confortul piciorului, desfasurand studii ample pentru perfectionarea continua a calapoadelor si a cineticii, pentru un mers mai confortabil.

ECCO este singurul producator de incaltaminte din lume care a patentat un procedeu inedit, injectarea directa, implementata pentru prima data in anul 1980. “Principalul avantaj al acestei tehnologii este obtinerea unei talpi mult mai usoare”, au declarat reprezentantii ECCO.

Despre ECCO:
Brandul ECCO a luat nastere in anul 1963 in orasul Bredebro din Danemarca.
in 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curtii Regale Daneze, iar in 1994 este numit brandul anului in S.U.A.
in Romania, reteaua ECCO opereaza 9 magazine in orase precum: Bucuresti (Centrul Comercial Feeria, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet Centre), Cluj-Napoca (Iulius Mall si Polus Center), Iasi (Centrul Comercial Felicia), Constanta (Tomis Mall si City Park), urmand ca in perioada imediat urmatoare sa inaugureze inca un magazin in Timisoara, in Iulius Mall.

 

 


magazin nou ecco pantofi afi palace cotroceni mall brand Victor Tighinean moda incaltaminte
 


« Articol precedent: O toamna funky la Fashionlab.ro Articol urmator: Academia Keune - The Hair Concept »