PressCenter Cursurile Dalles - Go Fashion - Curs de imagine in moda Cursurile Dalles - Go Fashion - Curs de imagine in moda
Dalles – Go Fashion este o divizie noua din cadrul Universitatii Populare IOAN I. DALLES, binecunoscuta pentru traditia de peste 70 de ani in domeniul educatiei adultilor. Cursurile Dalles – Go Fashion sunt interactive, derivate din tot ceea ce inseamna FASHION, cu profesori de top din fiecare domeniu, care garanteaza insuiirea unor cunostinte reale si care pot transforma un hobby intr-o profesie.

Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de modulul ales. In foyer-ul Universitatii Dalles vor avea loc expozitii, targuri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.
Divizia Go Fashion aduce un aer fresh, contemporan, fiind destinata oamenilor moderni, conectati la tot ceea ce este nou, cu diverse preocupari, dar pasionati de moda, in diferitele ei forme: stilism si tendinte in moda, make-up, fotografie de moda si design de interior in relatie cu moda.
CURS DE IMAGINE IN MODA
Cursul de imagine in moda este destinat celor care isi doresc sa se initieze in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. Vei avea la dispozitie cele mai bune echipamente si unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniu care isi vor dezvalui trucurile legate de imagine in moda, dar si modul in care comunici cu personajul din fata camerei, cum poti sa descoperi cea mai buna ipostaza a unui model sau cum poti crea o
compozitie pefecta, doar cu ajutorul luminii.

Mihai Musceleanu
Cariera sa este legata strict de domeniul fotografiei, a proiectat aparate foto si obiective, a predat la Universitatea de Arte din Bucuresti, a fost redactor sef la revista Fotografia si video, a publicat carti si albume de specialitate, a organizat zeci de expozi]ii, a participat la peste o suta de targuri internationale de fotografie, a organizat seminarii si workshop-uri de specialitate si este membru fondator al TIPA (Technical Image Press Association). Experienta sa si aparatura de cea mai buna calitate, pe care o pune la dispozitie in acest curs, sunt motivele principale, pentru care trebuie sa te inscrii la cursul de fotografie.

Oltin Dogaru
Din 2005 lucreaza ca fotograf profesionist, activând in domenii diverse ale fotografiei, ca moda, publicitatea, jurnalismul. Fiind pasionat de oameni si calatorii, din 2008 a inceput sa exploreze si sa documenteze noi teritorii. In urma solicitarii de a participa la realizarea unei carti fotografice despre Milano in 2009, a locuit acolo timp de aproape un an, unde a inceput colaborarea cu mai multe agentii de modele si cu una dintre cele mai prestigioase scoli de moda din lume, Istituto Marangoni.

Oana Vasilache
A terminat Facultatea de Filozofie si s-a orientat apoi spre un domeniu artistic pe care il perfectioneaza cu fiecare editorial de moda pe care il realizeaza. Din 2007 este fashion editor la revista Glamour, insa a colaborat, de-a lungul anilor, cu nenumarate reviste de fashion locale. Proiectele sale includ si activitati legate de PR, voluntariat, iar acum, in cadrul cursurilor de fotografie de moda, o sa te introduca in atmosfera unei sedinte foto desfasurata la cel mai inalt nivel profesionist.
 

 


fashion fotografie go fashion cursurile dalles imagine in moda fotografie de moda fotograf
 


« Articol precedent: De Craciun, Bioderma se gandeste la tine! Articol urmator: Cursurile Dalles - Go Fashion - Interior Design Meets Fashion »