PressCenter Diamond Winter Design…si tendintele vor fi la picioarele tale Diamond Winter Design…si tendintele vor fi la picioarele tale

Unul dintre must have-urile sezonului toamna-iarna 2010 – 2011 este fusta. Fie ca este super-mini, clos, sau cu aplicatii, trebuie purtata cu dresuri mate, groase, cu sau fara imprimeu.

In ton cu tendintele de pe catwalk, Diamond a lansat pentru sezonul toamna-iarna 2010-2011 6 noi produse: Sofia, Glam, Kara, Naomi, Diona si Passion. In culori neutre – negru, gri, camel, dust – cu modele discrete, mai groase sau mai subtiri, noile dresuri iti vor pune in evidenta picioarele pe tot parcursul sezonului.

Diamond Sofia – ciorap pantalon cu o grosime de 60 DEN. Dungile verticale asigura suplete si gratie oricarui picior si confera un aer fresh oricarei tinute. Model disponibil in culorile dust si mov.
Diamond Glam – colant cu o grosime de 60 DEN. Fibrele elastice ofera o usoara compresie, diminueaza oboseala picioarelor si favorizeaza fluxul sanguin. Colantul este ideal de purtat atat la tinutele de zi, cat si de seara. Model disponibil in culorile negru si gri, cu un discret model in zona gleznei.
Diamond Kara – ciorap pantalon cu o grosime de 40 DEN. Dungile fine dau senzatia de alungire a picioarelor, iar textura mata il fac potrivit pentru tinutele office, dar si pentru cele mai lejere. Model disponibil in culorile negru si bej.

Diamond Naomi – ciorap pantalon cu o grosime de 70 DEN. Disponibil in mai multe variante de culori (negru, gri, mov) si cu un model geometric subtil, acest model poate poate fi elementul central al tinutei tale.

Diamond Diona – ciorap pantalon cu o grosime de 15 DEN – revenit in tendinte, dresul cu picouri completezeaza o tinuta eleganta pentru cele mai in voga petreceri.

Diamond Passion – ciorap plasa ideal pentru tinute elegante. Fin conturat prin romburi, modelul plasa confera piciorului senzualitate si rafinament.
Diamond Winter Kara
Diamond Winter Glam
Diamond Passion.
Camel sau dust, cu dungi fine sau modele geometrice, subtiri sau mai groase … cu noile produse Diamond, tendintele vor fi la picioarele tale.

Pret recomandat (TVA inclus):
Diamond Sofia – 19,99 RON
Diamond Glam – 19,99 RON
Diamond Kara – 18,99 RON
Diamond Naomi – 21, 00 RON
Diamond Diona - 13,00 RON
Diamond Passion – 13,00 RON
Diamond Winter Sofia
Diamond Winter Naomi
 

 


fashion trenduri tendinte fusta rochie ciorapi den diamond ciorapi diamond winter design design diamond winter design
 


« Articol precedent: A inceput Campania nationala Next Generation Models -editia 2010 Articol urmator: Gama de curatare Olay Total Effects »