PressCenter Femme Fatale vine Fashion and Fascination Fair @ The Vintage Pub

Creatiile tinarului designer , vor putea fi admirate pe 20 si 21 Aprilie 2013 , in cadrul Fashion and Fascination Fair, spring edition.

Tocmai de aceea ne dorim sa sustinem tinerii artisti romani care vor sa isi lanseze propriile creatii si sa oferim publicului o parte din colectiile realizate special pentru acest targ.

Va asteptam cu papioane vesele, tricouri colorate, bijuterii din pietre pretioase, semipretioase si tot felul de accesorii pictate manual pentru a da un plus de culoare primaverii! Pe langa haine si accesorii, va intampinam cu produse de infrumusetare bio, ingrijire corporala precum si cu multe surprize de la partenerii nostri. Momentul dulce al evenimentului va fi oferit de Mummy's Yammys!

Printre expozantii care si-au confirmat participarea se numara: Florentina si Lavinia Nistor Design , Handmade By Pislaru, Romanita Blanca Cires, Ionut Marin, Popescu Anca, Georgiana Ionita, Gameart, Ilustil, Acrylic Art Ralu, Shooka Design, Oana Stroici Atelier, Mirela Dafina si Bratara Ta.
Pentru informatii si sugestii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook

www.gi-georgianaionita.ro

Georgiana Ionita Fashion and fascination fair Florentina si Lavinia Nistor Design Handmade By Pislaru

« Articol precedent: Fermitate si tonifiere cu noile Fiole cu Colagen de la ASLAVITAL Mineralactiv! Articol urmator: D-Pigment - Eau Thermale Avene un produs special pentru pete pigmentare »