PressCenter Finnish Famous Events presents FASHION COCKTAIL SHOW By Georgiana Ionita

Va invitam vineri, 7 noiembrie, incepand cu orele 22:00, la Fashion Cocktail Show, sa admiram colectia Marionette a designerului vestimentar Georgiana Ionita si sa petrecem o seara de neuitat in compania a numeroase vedete.
Seara va debuta cu prezentarea de moda a colectiei GI. GI este un brand de vestimentatie pentru femei, denumirea provenind din initialele Georgianei Ionita, designerul care i-a dat viata. Filozofia creatiilor sale subliniaza ca inocenta poate fi indrazneala, simplitatea poate fi sofisticata, iar duritatea poate fi combinata cu eleganta pentru a deveni glamour si fabulous.

Vineri seara, modelele vor purta creatii din colectia Marionette, o colectie capsula ce exprima manifestul unicitatii. Tinutele sunt nonconformiste, formele atipice descriind o atitudine care vrea sa socheze. Fiecare rochie descrie o stare, de la culori pana la materialele din care au fost realizate.
Distractia va continua apoi alaturi in compania lui Lori Sax si Dj Fly. Toate momentele vor fi surprinse si imortalizate de Joy Photobooth.
Asadar, vineri, 7 noiembrie, va asteptam la Finnish Cocktail&Club sa descoperim femeia GI: sensibila dar puternica, seducatoare, dar serioasa, adorabila, dar de neclintit!
Parteneri: Finnish Cocktail & Club .Johnnie Walker Black Label, myfashionteam, Concept , FashioHarsan), Joy PhotoBooth , SelfishCupcakes Delights, InstaGlam .

Pentru mai multe detalii si rezervari:

tel 0753 578 209

www.gi-georgianaionita.ro GI-Georgiana Ionita Atelier

« Articol precedent: Romeo Beckham, "spiridusul" campaniei festive Burberry! Articol urmator: Cum ne ingrijim pielea in sezonul rece »