PressCenter Floria.ro anunta cele mai vandute aranjamente de flori in 2013. Trandafirii sunt prezenti in toate.

Floria.ro, floraria online numarul 1 in Romania, anunta Top 5 cele mai vandute aranjamente de flori in 2013 si top 5 cele mai vandute aranjamente in luna in care se celebreaza iubirea, februarie.
Cel mai vandut aranjament in 2013 este “Pasiune Inocenta”, care contine 11 fire de flori viu colorate - 3 gerbera roz, 2 crizanteme roz, 3 trandafiri roz, 3 alstroemeria roz. Aranjamentul care ocupa locul II in topul vanzarilor la Floria.ro este “Esti adorabila!”, urmat de “Vise colorate”.

“In mod surprinzator, anul trecut cele mai populare aranjamente au fost foarte colorate, cu mult roz. Este o noutate in raport cu anii trecuti, cand romanii au preferat aranjamentele cu rosu si alb” declara Aura Caraman, Director Executiv Zurich Broker, compania care detine Floria.ro.

Top 5 cele mai vandute buchete in 2013 pe Floria.ro:

1. Pasiune inocenta –pret 133 lei
2. Esti adorabila –pret 223 lei
3. Vise colorate –pret 217 lei
4. Noapte de toamna –pret 179 lei
5. Speranta –pret 238 lei

In lunile februarie si martie, sunt cautate in principal aranjamentele speciale cu trandafiri rosii sau roz, care transmit un mesaj de dragoste.
1. Speranta –pret 238 lei
2. 31 trandafiri in forma de inima –459 lei
3. Te ador -182 lei
4. Minune -252 lei
5. Cucereste-o -999 lei

Toate buchetele prezente in topurile realizate includ trandafiri, rosii sau roz.

“Pasiunea romanilor pentru trandafiri este cunoscuta in Romania, avand in vedere ca barbatii romani cumpara in procent de 90% buchete de trandafiri sau care includ trandafiri. Ca o diferenta fata de anii trecuti, in 2013 in top au intrat buchete care, desi contin trandafiri sau miniroze, imbina si o diversitate de alte flori: ohidee, gerbera, crizanteme, irisi sau lalele. Asa cum reiese din vanzari, culoarea iubirii ramane rosu, iar pentru surprize, rozul” adauga Aura Caraman.

Valoarea medie a unui buchet comandat pe Floria.ro in 2013 s-a mentinut la nivelul mediu inregistrat in 2012, 200 lei.

“De la an la an, romanii sunt mai dispusi sa plateasca pentru un buchet de flori de calitate creat si oferit intr-un mod profesionist. De aceea incep sa se orienteze catre florariile online care pastreaza florile in conditii optime, astfel incat ele sa reziste timp indelungat, cum este si normal atunci cand oferi un buchet de flori. E foarte trist sa primesti flori si in 2 ore sa se ofileasca, dar cand florile sunt de calitate, ca cele cu care lucram noi, acestea rezista zile intregi” mai spune Aura Caraman.

 

 


cele mai vandute flori flori valentine's day trandafiri valentine's day floria.ro florarie online
 


« Articol precedent: Cum sa ai un par lung si sanatos Articol urmator: MISS SPORTY SO CLEAR… CEA MAI SIMPL? CALE PENTRU UN TEN LUMINOS ZI DE ZI »