PressCenter Floria.ro devine floraria pentru gentlemanul din fiecare si creeaza “Gentleman Manifesto”

In aceasta toamna, Floria.ro devine floraria pentru gentleman-ul din fiecare.

Prin schimbarea modului in care comunica cu clientii sai si felului in care abordeaza trimiterea florilor, Floria.ro isi asuma misiunea de a incuraja barbatii romani sa trimita flori ca adevarati gentlemani, pastrand in minte ideea ca nu florile transforma un barbat intr-un gentleman, ci lucrurile pe care acesta le spune si le face intre buchetele de flori trimise.

De acum, Floria.ro este pentru barbatul care stie ca florile nu il fac automat gentleman, pentru barbatul care alege sa arate femeilor ce simte, iar florile sunt un aliat de incredere in aceasta misiune, dar nu singurul. Floria.ro este si pentru barbatul care greseste, dar care isi da seama de greseala lui si incearca sa o indrepte in toate felurile posibile, stiind ca un buchet de flori nu e suficient, dar este necesar.

“In cei peste 4 ani de la infiintarea Floria.ro ne-am dat seama ca barbatii educati ?i cu bun simt, care stiu sa faca orice femeie –sotie, iubita, mama sau colega–sa se simta speciala, trebuie incurajati. Poate mai mult ca oricand, lumea noastra are nevoie de astfel de barbati” declara Marina Matei, e-Commerce Manager Floria.ro.

Noua deviza a florariei, “Floria.ro –Pentru gentlemanul din fiecare”, va fi sustinuta de un demers de identificare a ansamblului de elemente care definesc un gentleman, atunci cand trimite flori si nu numai.
Astfel, pana la finalul acestui an, Floria.ro isi propune sa realizeze alaturi de public un “Gentleman Manifesto”, un ghid de bune practici pentru a fi sau deveni gentleman, sugerate de fanii florariei prin pagina https://www.facebook.com/Floria.ro.

“Ne asteptam ca atat doamnele si domnisoarele, cat si domnii, sa participe la crearea acestui manifest pentru gentleman, demarat de Floria.ro pe pagina sa de Facebook. Ii invitam asadar sa isi spuna parerea despre ce ii face pe barbati gentlemani, cand trimit flori, dar nu doar atunci. Stim ca un buchet de flori nu transforma un barbat in gentleman, insa cu siguranta il inspira sa devina unul. Iar alaturi de atitudinea lui, gesturile si vorbele bine alese, micile surprize pe care le pregateste, florile construiesc un tablou perfect. De aceea Floria.ro este o florarie pentru gentlemanul din fiecare” adauga Marina Matei.

La inceputul anului 2015, Floria.ro va centraliza parerile oferite de comunitatea de pe Facebook si va publica “Gentleman Manifesto”. Pana atunci, floraria ii va incuraja pe barbatii sa isi doreasca sa fie gentlemani, iar pe doamne si domnisoare sa ii ajute sa devina.

Buchetele de flori de la Floria.ro vor ramane un aliat de incredere in acest demers. Calitatea florilor, a serviciilor si atentia la fiecare detaliu din livrare fac buchetele de la Floria.ro sa fie o reflexie a gentlemanului din fiecare barbat, mai ales ca sunt livrate intr-un timp scurt, de maxim 2 ore in intreaga tara.
Pe www.floria.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Floria.ro, doamnele, domnisoarele si domnii din Romania pot vedea modul in care cea mai mare florarie online din Romania adreseaza gentlemanul din fiecare.

floria gentleman gentleman manifesto floraria gentlemanilor floria.ro gentleman

« Articol precedent: ”Tu ce tip de mancacios esti?” Articol urmator: Samsung GALAXY ALPHA, dispozitivul ce redefineste design-ul seriei GALAXY, disponibil in magazinele din Romania »