PressCenter Framboise, prima colectie de vacanta

Lansat in urma cu doi ani, Atelier Framboise a pregatit in acest sezon prima colectie de vacanta. Inspirata de momentele de serenitate absoluta care se regasesc in vacantele impachetate rapid in mijlocul verii, cea mai noua colectie Framboise, numita simplu Été, transpune stralucirile diafane si nuantele fine de roz, verde, albastru sau jocurile de alb in tinute fresh, fluide, feminine.
Cele zece tinute propuse de Atelier Framboise pentru acest sezon aduc in centrul atentiei rochii din jacard cu decupaje, rochii din voal si organza de matase, camasi din matase si piese basic precum tricoul alb din bumbac, purtat fie sub o rochie din brocard pretios sau cu o fusta din piele.
Produsele sunt disponibile atat in shopul online www.framboise.ro, cat si in showroom-ul din strada Tudor Arghezi, nr. 16.

 

 


framboise vacanta colectie moda brand romanesc
 


« Articol precedent: Evenimentul de lansare Atelierele ILBAH Junior iti propune un program complex pentru tine si juniorul tau! Articol urmator: Summer Place si Bistro, doua noi concepte de relaxare deschise sub umbrela Clubului Diplomatic »