PressCenter Fusion Sport lanseaza Lifestyle and Motivation Coaching

Fusion Sport in parteneriat cu Fitness Education School lanseaza un program educativ adresat andrenorilor personali din Romania: Lifestyle and Motivation Coaching.

Lifestyle and Motivation Coaching este un domeniu in curs de dezvoltare din industria fitness-ului si ofera o abordare sistematica pentru a ajuta specialistii din domeniul fitness-ului sa inteleaga nevoile clientilor, interesele si orientarile personale, pentru a folosi informatiile in atingerea obiectivelor.

Cursul va fi sustinut de Florin Cujba (Fusion Sport), antrenor de fitness si trainer in Lifestyle and Motivation Coaching.

"Lifestyle and Motivation Coaching contine informatii cu privire la coaching-ul dialogului in Fitness intre profesionist si client, abordarea unor aspecte despre cum sa ceri sau sa oferi feedback eficient. Programul dezvolta teme asupra abilitatii de dezvoltare profesionala si ofera o metodologie pentru colecatrea si analizarea informatiilor cu caracter personal al clientilor", a declarat Florin Cujba, trainer in Lifestyle and Motivation Coaching.

Ce va face un profesionist in Lifestyle and Motivation Coaching:

- va acumula informatii si competente pentru a dezvolta o cariera in acest domeniu.
- va sti sa controleze procesele de coaching necesare pentru comunicarea cu clientii
- va sti sa angreneze clientii intr-un proces continuu de dialog, bazat pe date concrete referitoare la: informatii despre programul de fitness, nevoile si interesele acestora in privinta sanatatii si dezvoltarii interioare
- va sti cum sa creasca increderea acestora in programul de fitness
- va ajuta clienti sa dezvolte profilul stilului propriu si dezvoltarea acestuia

"Acest curs invata specialistii din domeniu cum sa paseasca in arena Lifestyle and Motivation Coaching pentru a Motiva, Ghida, Informa si Sprijini procesul de SCHIMBARE al clientului. Cursul contine evaluari de directii si oportunitati pentru a aplica stiluri de Lifestyle and Motivation Coaching. In concluzie este un curs de nepretuit pentru specialistii din domeniul Fitness care doresc sa-si extinda abilitatile de comunicare, pentru a duce spre o mai bogata si plina de satisfactii interactionare cu clientii lor", concluzioneaza Florin Cujba.

Cursul de Lifestyle and Motivation Coaching va incepe la jumatatea lunii mai a acestui an. Pentru detalii, informatii si inscrieri, consultati www.fusionsport.ro sau www.fitness-education.ro !

 

 


fusion sport fashion and beauty wellness sport beauty lifestyle coahing florin cujba
 


« Articol precedent: Martie este Luna Sanatatii Orale Colgate Articol urmator: NIVEA lanseaza NOUL Deodorant Powder Touch »