PressCenter Gatitul intra in era inaltei definitii cu HOTPOINT

High Definition Cooking este tehnologia pe care Hotpoint o propune pentru rezultate perfecte in bucatarie. Gama de cuptoare High Definition Cooking asigura o gatire uniforma la toate nivelurile de coacere datorita mentinerii constante a temperaturii si datorita sistemului Dual Flow, prin care ventilatorul amplasat in interiorul cavitatii creeaza doua fluxuri de aer separate. In cazul colectiei de plite Hotpoint, tehnologia Direct Flame asigura rezultate finale de gatire mai bune datorita flacarii verticale si suprafetei mai mari de coacere. Astfel, caldura de pe fundul vasului se metine uniforma, iar alimentele nu risca sa se arda pe marginile vasului de gatit si nici sa se usuce excesiv.

“Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri electronicasnicele care asigura rezultate perfecte, datorita carora gatitul devine o placere. Gama Hotpoint de cuptoare si plite incorporeaz? totodata calitatea cu inovatia tehnologica si stilul pentru a oferi un confort maxim bazat pe silentiozitate si siguranta. Cu un design contemporan, potrivit oricarei bucatarii, cuptoarele si plitele Hotpoint ies in evidenta prin liniile fine, inovatoare, dar si prin performantele tehnice avansate.”, a declarat Marius Mihailescu, Managing Director Indesit Company Romania.

High Definition Cooking cu ajutorul cuptoarelor Hotpoint

Cuptoarele Hotpoint High Definition Cooking cu sistemul Dual Flow, mentin temperatura usii cuptorului mai coborata fata de cuptoarele traditionale, sporind, in acest mod, gradul de siguranta, in special, in prezenta copiilor. Totodata, acestea sunt echipate cu un dispozitiv de blocare a usii, care impiedica deschiderea accidentala a acesteia, iar panoul de control poate fi blocat pentru a se evita modificarea parametrilor de preparare. In plus, beneficiaza de pana la 14 functii de coacere si 31 de programe de gatit, dar si de functia de auto-curatare pirolotica Fast Clean.

Consum redus de energie si durata mai mica de gatire

High Definition Cooking se traduce in cazul plitelor Hotpoint prin tehnologia inovatoare Direct Flame. Aceasta presupune un arzator plat, dintr-o singura bucata care permite propagarea flacarii pe verticala, prin sute de orificii. Spre deosebire de arzatoarele standard cu distributie radiala a caldurii, arzatoarele Direct Flame distribuie uniform caldura reducand durata de gatire si consumul de energie. Testele de laborator certificate au demonstrat ca noul model de arzatoare, in comparatie cu arzatoarele traditionale, reduce cu 20% timpul de fierbere al apei, iar acest lucru presupune o scadere cu 22% a consumului de gaz.

Gama de cuptoate si plite Hotpoint cu tehnologia High Definition Cooking se gaseste in toate magazinele partenere Hotpoint.

gatit coacere hotpoint direct flame tehnologia

« Articol precedent: Aerul din jurul tau iti imbatraneste pielea? Articol urmator: Colectia de haine de toamna Esmara, de luni in magazinele Lidl »