PressCenter Green Day Spa lansare GREEN DAY SPA a lansat Tratamentele Casei, 100% organice si homemade

Marti, 1 iulie, centrul de infrumusetare Green Day Spa a lansat Tratamentele Casei, propria linie de tratamente faciale realizate din ingrediente naturale si organice, de care clientele se pot bucura in confortul centrului de frumusete preferat, beneficiind in acelasi timp de experienta specialistilor in frumusete.

Cristina Isidor, estetician Green Day Spa, a dezvaluit in cadrul evenimentului de lansare cele 5 tratamente de baza propuse in functie de tipurile principale de ten, urmand ca acestea sa fie personalizate in functie de nevoile specifice ale fiecarui client:

Hidrateaza-ma! – pentru tenul uscat
Echilibreaza-ma! – pentru tenul mixt
Matifiaza-ma! - pentru tenul gras
Intinereste-ma! – pentru tenul matur
Curata-ma! – pentru tenul acneic

“Stand de vorba cu clientele noastre, am observat dorinta lor de a se indrepta din ce in ce in mai mult catre alternative naturale de ingrijire a pielii, insa din motive ce tin in principal de lipsa timpului, de nivelul de pricepere al fiecareia sau costurile la care poate ajunge un astfel de tratament, tind sa cumpere aceleasi creme din comert care uneori, pot face mai mult rau decat bine din cauza chimicalelor continute. Astfel, am luat atitudine si am venit in sprijinul lor”, spune Lucia Radu, owner-ul centrului de frumusete.

Conceptul din spatele Tratamentelor Casei este, asadar, unul simplu: prepararea unor masti, creme si peeling-uri ca acasa, avand garantia ca aceste retete sunt complet naturale, pregatite de specialisti cu experienta, respectand niste principii stricte de preparare.

Nu in ultimul rand, invitatii s-au delectat cu juice-uri naturale detoxifiante marca Iconic Health by Camelia Sucu si delicioase prajturi raw-vegan RaWyal si s-au bucurat de aranjamentele florale inedite realizate de The Wedding Company.

 

 


green day spa tratamentele casei organice homemade cristina isidor estetician tratamente
 


« Articol precedent: Excelenta in parfumerie Articol urmator: SATINIQUE™, exclusiv de la Amway, lanseaza gama de produse de ingrijire, tratament si stilizare a parului, cu ingredientul revolutionar ENERJUVE™ »