PressCenter GUINNESS PREGATESTE IN MARTIE PETRECERILE DE ST PATRICK’S DAY

Si in acest an, de St. Patrick’s Day, Guinness si-a propus sa aduca spiritul petrecerilor irlandeze in cele mai mari puburi din Romania. St. Patrick’s Day este cea mai cunoscuta zi din intreaga lume dedicata unui sfant si Ziua Nationala a Irlandei. Pentru luna martie, Guinness pregateste petreceri autentice, in stilul ‘Paint the Town Black’. Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele si activarile care vor avea loc in locatiile partenere, cei interesati sunt invitati sa urmareasca pagina de Facebook Guinness Romania.
La nivel global, milioane de oameni celebreaza an de an St. Patrick’s Day, alaturi de irlandezi. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite in cadrul miilor de petreceri si parade stradale.
Anul trecut, Guinness Romania a pregatit, in perioada 14 - 17 martie 2012, o serie de evenimente in puburile partenere din toata tara. Petrecerile au avut la baza conceptul de “Friendliest Day of the Year” si s-au desfasurat in 32 de orase.
Mai mult, in ziua de 17 martie 2012, 430.000 de oameni din 161 de tari si-au unit fortele pentru a stabili doua noi recorduri mondiale care sa marcheze St. Patrick’s Day si care sa transforme oficial aceasta zi in „The Friendliest Day of The Year”. In Romania, peste 45.000 de romani s-au alaturat acestui demers.

Despre Guinness
Guinness este o bere premium, cu o aroma unica de orz prajit si caramel care ii da o nota distincta. Berea Guinness este savurata in peste 150 de tari, pana in Barbados, Nigeria si Indonezia. Consumul zilnic anual de bere Guinness se ridica la peste 10 milioane de pahare.
Beraria din St. James’s Gate (Dublin), construita de Arthur Guinness in 1759, a devenit un simbol celebru, avand la baza valori puternice precum excelenta, inovatia si spiritul filantropic.
URBB, compania in portofoliul careia se afla berea Guinness in Romania, este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare si a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Granini si Bilbor.
Povestea berii Guinness
De mai bine de 250 de ani, berea Guinness este unul dintre cele mai faimoase simboluri ale culturii irlandeze. Inc? din 1759, reteta unica a lui Arthur Guinness a adus consumatorilor din intreaga lume una dintre cele mai fine experiente ale consumului de bere.
Guinness este un simbol global preferat de numerosi cunoscatori fini de bere, avand in spate una dintre cele mai lungi si vii istorii. Traditia si mostenirea irlandeza sunt elementele ce dau gustul inegalabil al acestui sortiment de bere neagra. Stilul si personalitatea Guinness provin din metoda de fabricare complexa care presupune prepararea si folosirea celor mai rafinate ingrediente naturale intr-un proces steril de inalt? tehnologie:
• Vechea traditie de prajire a orzului ofera nuanta speciala a rubiniului inchis si da caracterul unic al gustului;
• Berarii Guinness folosesc o cantitate dubla de hamei, pentru o aroma bogata, iar prospetimea ingredientelor este captata de soiul de drojdie specific, care asigura o fermentare completa, plina de savoare;
• Legendarul proces de maturare face ca "Guinness sa fie Guinness", o bere singulara, cu o eleganta aparte;
• Guinness se distinge prin spuma spectaculoasa, un element consistent al produsului, indiferent de varianta.
Poate cel mai important lucru, unicitatea berii, este data de mostenirea unei arte traditionale a berarilor, a maiestriei si pasiunii acestora.

 

 


fashion beauty fashion and beauty Golin Harris Guinness St. Patrick's Day
 


« Articol precedent: TAMARA DESIGN LANSEAZA COLECTIA IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE Articol urmator: Top 6 spatii de birouri by Galeriile Noblesse si Studio Insign »