PressCenter HAIR&MAKEUP FEST, 29-30 MAI, WORLD TRADE CENTER BUCURESTI HAIR&MAKEUP FEST, 29-30 MAI, WORLD TRADE CENTER BUCURESTI
Porta Communication va invita sa luati parte la evenimentul anului 2010 in makeup si hairstyle, Hair&Makeup Fest.

HAIR&MAKEUP FEST este prima expozitie profesionala de hair&makeup din Romania care ii uneste atat pe reprezentantii firmelor de produse cosmetice si
echipamente profesionale specifice, cat si pe cei prin ale caror maini trece o parte din imaginea fiecaruia dintre noi: makeup artisti si stilisti!
HAIR&MAKEUP FEST 2010 va gazdui pentru prima data in Romania cea mai mare competitie dedicata coafurii si machiajului pentru evenimente speciale: THE BRIDE. Concursul reuneste la start makeup artisti si stilisti din intreaga tara, dornici sa-si demonstreze fantezia si talentul in realizarea unor machiaje si coafuri unice pentru un moment atat de emotionant si special in viata unei femei: momentul in care este mireasa! In cadrul competitiei The Bride vor concura echipe alcatuite dintr-un hairstylist si un makeup artist care vor trebui sa-si foloseasca imaginatia, tehnica si simtul artistic pentru a crea cea mai frumoasa coafura de mireasa, dar si cel mai frumos machiaj.

Juriul va fi alcatuit din makeup artisti si hair-stylisti romani si straini cu un portofoliu impresionant de prezente in competitii interne si international care vor aprecia in special coafura si machiajul – tehnica si originalitate, dar si vestimentatia si prezenta scenica. In cadrul concursului THE BRIDE se vor acorda 3 premii pentru Cel mai frumos machiaj de mireasa, Cea mai frumoasa coafura de mireasa si Cea mai buna echipa hair&makeup la The Bride.

Inscrierile se fac pe site-ul www.hairmakeupfest.ro, sectiunea Concurs The Bride.

Pentru profesionistii din domeniu, expozanti si vizitatori HAIR&MAKEUP FEST inseamna 2 zile pline dedicate prezentarii show-urilor de machiaj si hair-style, competitiilor si demonstratiilor; 2 zile de expozitie in care firmele, marcile profesionale si saloanele de makeup si hair-style isi prezinta produsele, ofertele speciale, dar si serviciile.

Informatii suplimentare pe site-ul www.hairmakeupfest.ro sau email office@portacom.ro.
 

 


beauty hair make-up mai wold trade center bucuresti expozitie coafura bride
 


« Articol precedent: Lansare magazin-showroom WINGS Articol urmator: Romanian Fashion Week Editia a XII-a, Iasi, 9-10 iunie 2010 »