PressCenter Imbold Galeria Imbold, Galeria se lanseaza prin vernisajul de arta contemporana “The Gathering”

Imbold, Galeria, spatiu modern de expozitie pentru arta contemporana, se lanseaza joi, 20 decembrie, într-o locatie neconventionala prin vernisajul “The Gathering”.

“The Gathering” este o expozitie colectiva de ilustratie, pictura, sculptura, design industrial si motion video, incluzand un grup de artisti contemporani foarte bine cotati: Aitch, Alexandra Maftei, Alina Anca/Aia, Andrei Argaetic, Kitra/Nicu Duta, Mihai Grama, Misha Diaconu, Noper, Saddo, Schultz, Sinboy si Victor Fota, curator – Andrei Toader, Asociatia Culturala Imbold.

Vernisajul pune în comun mai multe stiluri, arte si viziuni artistice si creioneaza în acest fel abordarea eclectica a galeriei si interesul multidisciplinar. Acesta propune o imersiune în spatiul white-cube al galeriei printre ilustratii, picturi si sculpturi, admirand totodata si mobilierul desenat de designerul Mihai Grama, purtand vizitatorul spre mansarda si în curtea galeriei unde artistii digitali au remixat realitatea cu lumina.

“The Gathering este o reîntalnire cu o parte dintre artistii cu care am lucrat în ultimii doi ani, artisti cu care vom dezvolta mai multe proiecte si expozitii si pentru care, de fapt, am decis sa construim proiectul Imbold.”, a spus Andrei Toader, curator, cofondator Imbold.

Vernisajul „The Gathering” îsi deschide portile joi, 20 decembrie, orele 20:00 si poate fi vizitat în perioada 20-30 decembrie, de luni pana duminica, între orele 11:00-23:00. Closing Talk: 30 Decembrie, orele 20:00.

Creata într-o casa veche de pe strada Polona, la Nr. 40, Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociatiei Imbold si un spatiu independent de generare si expunere de arta contemporana. Spatiul galeriei este dublat de cel al bistro-ului de arte din mansarda - Acuarela, neinaugurat înca oficial.

Parteneri: The Public Advisors, Hello Menthol, Bunatarie
Parteneri media: Radio Guerilla, Modernism, IqAds, Dilema Veche, Sapte Seri, Zeppelin, Decat O Revista, Veioza Arte, Feeder, Metropotam, Ginger Group, HipMag.

fashion beauty fashion and beauty galeria imbold modern vernisaj

« Articol precedent: Doneaza alaturi de Homeycomb.ro! Articol urmator: De ce vor romanii sa petreaca Revelion 2013 in Romania! »