PressCenter Paula Seling In decembrie, Paula Seling te invita sa intri in Club Q si sa castigi super cadouri pentru toata familia!

In luna cadourilor, Paula Seling - deja membra a Club Q – invita clientii si fanii QuickMobile sa intre in club, inscriindu-se in cursa pentru cadouri speciale, potrivite intregii familii. Astfel, dupa extragerea din 20 decembrie, castigatorul poate gasi sub brad unele dintre cele mai dorite gadgeturi ale sezonului: o tableta Tab 2 Samsung Galaxy, echipata cu o husa Samsung Anymode; un telefon Samsung Galaxy Ace 2 dotat cu o husa Krussel pentru acest model; un telefon Sony Xperia E Dual Sim auriu si o husa pentru acest model de telefon; Smartcamera Samsung Galaxy S4 Zoom alba; o geanta pentru un laptop de 10”; un eBook Reader Kindle 5 New negru si o husa pentru acesta; patru perechi de manusi Bluetooth; o geanta de laptop Hello Kitty; o casca Disney Cars, cu fir, pentru Apple; casti Beats Studio over-ear, negre si o boxa ursulet hi-Koali pentru Apple iPad.

Din Club Q fac deja parte vedete consacrate precum Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Ami, Dani Otil, Ciprian Catunescu – initiatorul proiectului Unguru’ Bulan, dar si Paula Seling – vedeta lunii decembrie. In fiecare luna, o noua vedeta te invita sa i te alaturi in Club Q si ofera membrilor un premiu ce consta într-un produs proaspat lansat – printre premiile acordate pana acum s-au numarat si iPhone 5s, iPan Mini 2, un MacBook de ultima generatie si altele. Castigatorii sunt alesi printr-o tragere la sorti ce are loc in ultima zi a lunii in curs.

quickmobile paula seling club q samsung galaxy iPhone

« Articol precedent: Ten fara cosuri Articol urmator: Nioxin - solutii pentru scalpul cu probleme »