PressCenter In noul an, intra in Club Q alaturi de Razvan si Dani!

Club Q este o idee inedita de a oferi tuturor celor interesati de tehnologie si de brandul QuickMobile informatii despre promotiile si reducerile companiei. Membrii Club Q sunt mereu la curent cu ultimele lansari de produse la nivel national, reducerile de QuickEnd, dar si cu informatiile interesante preluate de pe blogul QuickMobile.
Luna de luna, o vedeta te invita sa te inscrii in Club Q alaturi de ea. Pe langa Razvan si Dani, din acest club fac parte si alte vedete: Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Ami, Ciprian Catunescu – initiatorul proiectului Unguru’ Bulan, dar si Paula Seling.
„Ma bucur ca Razvan si Dani ne sunt alaturi in luna ianuarie si sper sa ne umple anul de veselie. Am ales sa ne adresam clientilor nostri prin intermediul Club Q pentru ca ne permite o apropiere mult mai mare fata de ei. Club Q este locul in care se regasesc informatii despre reducerile si promotiile de care clientii nostri pot beneficia, iar noi suntem incantati sa-i putem informa eficient si prompt, astfel incat ei sa profite la maxim de oferta noastra”, a declarat Matei Tiboc, CMO QuickMobile.

 

 


Razvan si Dani Club Q quickmobile fashionandbeauty
 


« Articol precedent: Anul acesta daruieste cadouri cu suflet! Articol urmator: Curs practic de machiaj Fundatia Calea Victoriei »