PressCenter Infacol – pentru linistea puiului tau

Colicile abdominale ale sugarilor apar, de regula, in prima luna de viata si sunt definite ca episoade de plans puternic, insotite de o stare de agitatie intensa a bebelusului sanatos, fara a exista un motiv evident pentru aceste simptome.

Colicile abdominale debuteaza brusc, bebelusul plange mult, chiar si cateva ore, este nelinistit, isi misca mainile si picioarele, se poate inrosi sau invineti la fata. Durerea asociata colicilor poate fi cauzata de acumularea unor mici bule de gaze captive in abdomenul bebelusului, care poate aparea ca urmare a inghitirii excesive de aer in timpul alaptarii sau a imaturitatii fiziologice a tractului gastrointestinal.

Infacol ajuta la eliberarea gazelor si calmeaza eficient colicile abdominale. Administrat bebelusului inaintea fiecarei mese, Infacol diminueaza balonarea si tensiunea in burtica si amelioreaza durerea.

Ingredientul activ din produsul Infacol este simeticona, un antiflatulent care favorizeaza contopirea micilor bule de gaze captive si formarea unor bule mai mari, pe care bebelusul le poate elimina mai usor.

Sigur pentru bebelusi, Infacol nu contine zahar, alcool sau coloranti si se poate administra inca de la nastere. Mamicile se vor bucura sa afle ca Infacol nu necesita preparare prealabila si este foarte simplu de administrat, pipeta cu care este prevazut ambalajul permite dozarea exacta a produsului.

Infacol este un dispozitiv medical. Cititi cu atentie prospectul.

Disponibil in farmacii, 50 ml.

 

 


fashion beauty infacol colici bebelus
 


« Articol precedent: Noua gama de incorporabile Zanussi QUADRO®: design minimalist si un control mai simplu Articol urmator: Superjeans.ro, noul magazin online de jeansi si produse Levi’s »