PressCenter Ingrijire pentru tenul matur

Fiecare tip de ten necesita ingrijire speciala. Insa cel matur, o cere de trei ori mai mult. Cremele obisnuite nu mai au nici un efect? Atunci este momentul sa treci la urmatorul nivel, si sa folosesti un produs cu ingrediente anti aging. Care se adreseaza tenului matur, deteriorat de soare. Vita Cura Triple Firming Cream de la Repechage contine ingrediente active, cu puterea de a stimula tenul. Facandu-l sa para mai tanar, intr-un mod natural. Cu extracte speciale din alge, aceasta crema stimuleaza productia de colagen. Si blocheaza enzima ce distruge elastina. Iar trifoiul rosu, un alt ingredient cheie al acestui produs, stimuleaza hormonal. Astfel incat tenul va arata cu cativa ani mai tanar. Rezultatele sunt vizibile, intr-un timp relativ scurt. Iar beneficiile sunt de lunga durata.

Vita Cura Triple Firming Cream, pentru un ten vesnic tanar. De la Repechage.

Pret: 275 lei

 

 


repechage tenul matur ingrijire tenul matur ingrijire sprepechage tenul matur ingrijire tenul matur ingrijire speciala creme Vita Cura Triple Firming Creameciala creme
 


« Articol precedent: Back to school! Alege bijuterii Crystal-Fashion! Articol urmator: PICIOARE FRUMOASE SI CATIFELATE IN 20 DE MINUTE »