PressCenter Ingrijire spa pentru par

Wella Professionals te invita la relaxare si rasfat. Bucura-te de o experienta complexa pentru un par frumos si o stare de bine absoluta. Noul meniu de tratamente Wella Professionals Exoticare Spa te poarta intr-o calatorie care combina cele mai noi inovatii in materie de ingrijirea parului cu masaje inspirate de lumea spa. Acesta include patru tratamente - Silk Spa, Diamond Spa, Karite Spa, Menthol Spa, o reala bucurie pentru simturi datorita ingredientelor exotice pe care le contin.
Silk Spa este destinat parului foarte uscat si neascultator. Tratamentul cu produse din gama Enrich il hraneste in profunzime, il fereste de degradare si ii imbunatateste elasticitatea. Ai parul vopsit? Atunci tratamentul Diamond Silk realizat cu produsele Brilliance este ceea ce ai nevoie. Parul va fi moale si placut la atingere. In plus, stralucirea culorii va fi potentata. Parul vulnerabil isi gaseste rezolvarea cu ajutorul Karite Spa. Tratamentul uilizeaza gama Restore care ii ofera suplete, lasandu-l matasos si cu un aspect mai proaspat. Menthol Spa te rasfata cu arome mentolate, in timp ce scalpul este curatat de impuritati si matreata. De asemenea, radacinile parului sunt stimulate pentru o crestere sanatoasa.
Rasfata-te cu noile tratamente Wella Professionals Exoticare Spa.

 

 


wella professionals spa pentru par masaje ingrijirea parului
 


« Articol precedent: Se deschide Baby Spa Aviatiei Articol urmator: Dragoste, pasiune si intriga pe ecranele Grand Cinema & More, in opera „Tosca” de Giacomo Puccini »