PressCenter INOA ULTRA BLOND

Inainte exista blondul. Acum exista INOA Ultra Blond.

Fascinatia femeilor pentru blond a inspirat L’Oréal Professionnel sa dezvolte INOA Ultra Blond, exclusiv pentru saloanele de coafura.
Pana nu demult, pentru a deveni blonde, femeile erau nevoite sa treaca printr-un proces anevoios, experimentand senzatii neplacute la nivelul scalpului si riscand sa afecteze calitatea parului. Acum insa, pentru prima oara in istoria colorarii parului, femeile nu mai trebuie sa aleaga intre un blond sublim, ingrijirea parului si confortul scalpului.

Multumita tehnologiei ODS, INOA Ultra Blond reprezinta cel mai puternic tratament de colorare creat vreodata de L’Oréal, primul produs destinat colorarii parului cu putere mare de deschidere fara amoniac si fara miros, care deschide 5 tonuri fara sa afecteze fibra capilara!

INOA Ultra Blond este revolutionar! inainte, toate produsele de colorare cu putere mare de deschidere contineau amoniac si deschideau cel mult 4 pana la 5 tonuri. INOA Ultra Blond e diferit! Excelenta in obtinerea blondului atinsa de L’Oréal Professionnel se datoreaza impingerii tehnologiei ODS (Oil Delivery System) dincolo de limite. Rezultatul? Un blond pur si luminos, perfect neutralizat. Prin cresterea cantitatii de ulei la peste 50% din amestec, puterea ODS amplifica actiunea agentului alcalin pentru obtinerea unei puteri mai mari de deschidere, oferind, in acelasi timp, respect optim pentru par si scalp.

INOA UltraBlond

Mai mult decat un produs de colorare, aceasta inovatie reprezinta un tratament pentru par care asigura hidratare si hranire intense pana la urmatoarea colorare, in timp ce protejeaza filmul protector natural al parului si asigura confort scalpului. intr-un singur pas, INOA Ultra Blond garanteaza un blond pur si de durata si un par mai matasos decat inaintea servicului de colorare, cu o calitate fara precedent.

INOA Ultra Blond este conceput pentru femeile cu mai putin the 30% fire de par alb, fie ca sunt deja blonde si isi doresc sa mentina un blond perfect, brunete care au visat intotdeauna sa devina blonde sau orice femeie care vrea sa adauge un efect blond parului sau, cum sunt mesele ombré sau varfurile sarutate de soare. Astazi, indiferent de culoarea parului lor, femeile pot obtine un blond perfect fara senzatii neplacute la nivelul scalpului! Exclusiv in saloanele de coafura L’Oréal Professionnel.

INOA, PRIMUL PRODUS DE COLORARE PERMANENTA FARA AMONIAC.

Mariana Vama, Jerome Gautier, Raluca Boghian

INOA
In 2010, L’Oréal Professionnel a revolutionat colorarea parului cu INOA, o cu totul noua generatie de produse de colorare permanenta a parului: fara amoniac si bazata pe tehnologia ODS (Oil Delivery System), INOA a devenit noul standard pe piata produselor de colorare a parului. Conceptul care a stat la baza acestei revolutii a fost integrarea unei formule pe baza de ulei, pentru a potenta actiunea sistemului de colorare. Astfel, pigmentii de culoare sunt impinsi de catre ulei adanc in firul de par.

De vreme ce amoniacul nu mai este necesar in acest proces, este utilizat un alt agent alcalin: monoetanolamina (MEA), existent anterior doar in produsele de colorare ton-pe-ton. Astazi, prin utilizarea unui sistem de colorare bogat in ulei, este posibila o deschidere mai mare cu o concentratie mai mica de agent alcalin.

 

 


INOA ultrablond INOA vopsea blond ultrablond fashion and beauty
 


« Articol precedent: Blenderul PowerMix™ de la Electrolux iti transforma bucataria intr-un smoothie bar Articol urmator: Vedetele au ales bijuteriile PANDORA pentru Viva Party »