PressCenter Intampina primavara in forma maxima! Reprezentanta Infrafit Romania ti-a pregatit multe surprize !

Vrei sa intampini primavara in cea mai buna forma fizica si psihica? Esti la un telefon distanta de Centrul Infrafit – The Ultimate Slimming Technology - din Bucuresti, Intrarea Maresal Josef Pilsudski nr.6, cu pachete speciale valabile in perioada 15.02.2013-31.03.2013.
12 sedinte InfrafitX, 12 sedinte sauna infrarosu, 12 sedinte Powerplate si 12 sedinte hidromasaj, totul cu 500 EUR
Pachet 10 sedinte masaj anticelulitic, 550 RON

in colaborare cu clinica ProVita – Diagnostic si Tratament, 15% discount la interventiile de rejuvenare faciala cu acid hialuronic si toxina botulinica, efectuate doar in clinica Provita Bucuresti de catre Dr. Dan Georgescu, MD, PhD, MS, Facial Plastic Surgery, Oculoplastic Surgery, Johns Hopkins Medical Institute USA, discount aplicabil doar pentru clientii Centrului Infrafit
Programeaza-te acum pe www.infrafit.ro sau la tel. 021 211 65 65 / 0754 890 153

“Este mult mai simplu decat crezi sau decat ti se explica” spune Fabio Marchesi, inventatorul sistemului INFRAFITX.
“InfrafitX este unica tehnologie infra-rosu brevetata si patentata la nivel mondial care accelereaza si schimba metabolismul, corpul devenind mult mai eficient in arderea grasimii si in inversarea tendintei de acumulare. Reduce cantitatea de grasime corporala subcutanata per ansamblu, insa se poate programa exclusiv pe anumite parti ale corpului unde grasimea este localizata inestetic. Tonifiaza si intareste muschii, imbunatateste aspectul fizic si elimina celulita. Pe parcursul tratamentului InfrafitX corpul utilizeaza ca si combustibil grasimea in locul zaharului, ca atare nu se produce acid lactic, iar activitatea fizica devine usoara. Accelereaza procesele anti-aging si detox pentru ca miscarea, respiratia, fluxul sanguin datorat unei posturi studiate din punct de vedere ergonomic si reglat electronic in inaltime-inclinare-distanta, precum si razele infrarosii informate curata tesuturile si reduc retentia hidrica. imbunatateste sistemul endocrin i nivelurile de endorfina, serotonina si melatonina ("substantele fericirii"), care se traduc prin stare emotiva pozitiva, reglare a ciclului somn-trezire si reducere a apetitului pentru mancare. si nu in ultimul rand, ajuta in cazul durerilor articulare pana la eliminarea lor definitiva. Rezultatele sunt intr-adevar spectaculoase iar noi dorim ca fiecare client care ne trece pragul sa fie fericit !” a declarat Raluca Iliescu – Managing Partner Infrafit Romania
Sistemul INFRAFITX a revolutionat domeniul pierderii in greutate! iti transforma grasimea in energie fara sa renunti la nimic! si fara dieta !

Sistemul INFRAFITX este brevetat si patentat la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma – MIACT (Marchesi Infrared Adipocytes Tecnology). INFRAFITX este cea mai avansata tehnologie pentru activarea metabolismului lipidelor si stimularea localizata a lipolizei. Rezultatele obtinute SUNT PE TERMEN LUNG si nu se datoreaza doar grasimii metabolizate in timpul tratamentelor, ci si schimbarii metabolice generale. Metabolismul este “reeducat” si “reprogramat” sa consume depozitele de grasime in cele 24 ore, atat in starea de repaus cat si in timpul somnului. INFRAFITX a fost creat pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp nu doar mai atractiv, ci, de asemenea, mai sanatos si mai plin de viata. Grasimea se reduce intr-un mod placut si usor, nivelurile de vitalitate si eficienta fizica cresc, iar starea fizica e excelenta.

fashion beauty fashion and beauty Infrafit Infrafit Romania masaj anticelulitic sauna infrarosu powerplate

« Articol precedent: Dove incurajeaza femeile sa isi descopere frumusetea adevarata! Articol urmator: Par drept si matasos »