PressCenter Intersport Promenada INTERSPORT deschide un nou magazin in Centrul Comercial Promenada, din Bucuresti

Lantul de magazine cu vanzare de articole sportive, INTERSPORT, continua sa isi dezvolte reteaua, deschizand cea de-a 24-a locatie in Romania si a sasea din Bucuresti. Magazinul va face parte din Centrul Comercial Promenada ce isi va deschide portile publicului larg pe data de 17 octombrie 2013, la ora 10:00. Magazinul Intersport va fi inaugurat odata cu deschiderea mall-ului.

Noul magazin vine sa intregeasca prezenta INTERSPORT in Bucuresti, reteaua cu vanzare de articole si echipamente sportive ajungand in prezent la 24 de magazine in total, dintre care sase in Bucuresti.

Cel mai nou magazin INTERSPORT este pozitionat la etajul I, cu acces din intrarea principala, dinspre Sky Tower si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 700 mp.

“Prin aceasta noua inaugurare, a doua in mai putin de o luna, ne continuam misiunea strategica de a aduce sportul mai aproape de oameni, oriunde s-ar afla si de a le pune astfel la dispozitie un mix optim de produse si echipamente sportive, extrem de variate, atat la nivel de activitati si game de produse, cat si din punct de vedere al preturilor, ce trebuie sa fie accesibile oricarei persoane pasionate de sport. Ne asteptam in noua locatie atat vechii clienti, precum si pe cei noi, sa descopere ultimele colectii de produse de sezon, care sa le satisfaca nevoia naturala de a adera, sau de a intretine un stil de viata sanatos prin miscare ”, a declarat domnul Antoniu Nituleasa – Director operational Intersport Romania.

Despre Intersport
Cu peste 5300 de magazine in 42 de tari, INTERSPORT detine pozitia de lider pe piata de retail de articole si echipamente sportive. Cu un istoric de mai bine de 40 de ani, compania se mandreste cu marcile si produsele pe care le comercializeaza, atent alese dupa standarde de calitate bine definite. Astfel, in magazinele Intersport se gasesc mereu articole din cele mai noi colectii ale brandurilor consacrate, precum: Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Columbia, Arena, etc., dar si branduri proprii care mizeaza pe acelasi standard ridicat al calitatii: McKinley, Firefly, Etirel, Tecno Pro, Energetics, branduri comercializate exclusiv in reteaua de magazine Intersport.

Din dorinta de a sustine si a promova sportul si miscarea nu doar in randul profesionistilor, dar si printre oamenii de rand, magazinele Intersport ofera o gama diversa de produse, de la textile si incaltaminte sportive pana la aparate de fitness, mingi rachete de tenis/badminton sau ochelari de inot/soare
. De asemenea, echipamentele Intersport acopera aproape toata gama de activitati sportive, individuale sau de echipa (fotbal, baschet, volei, tenis, natatie, etc.).

intersport magazine intersport nou magazin promenada fashion and beauty

« Articol precedent: S-a deschis noul magazin MAC in Promenada Articol urmator: Texturizer – pentru un styling lejer »