PressCenter AFI Palace Cotroceni La AFI Palace Cotroceni, saptamana “verde” aduce surprize savuroase si un concert Connect-R

La fel ca pana acum, cei care se intalnesc cu Patrula Culorilor in AFI Palace Cotroceni si poarta un articol vestimentar sau accesoriu in culoarea saptamanii au sansa de a castiga premii instant. Verdele va fi astfel cheia succesului catre premii garantate. In plus, cumparaturile de peste 200 de RON asigura intrarea in cursa pentru o vacanta de vis in Grecia.

Saptamana “verde” este saptamana savorilor, asa ca AFI Palace Cotroceni a pregatit show-uri de bartending si de cooking. Joi, la 17.00, Hot Cooking Studio prin Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi, concurentii primului sezon MasterChef, va face demonstratii culinare, iar la 18.30, BarSession, echipa prezenta la “Romanii au talent”, va sustine un spectacol incendiar de bartending la Tequila Summer Lounge.

Concertul acestei saptamani va fi sustinut joi de Connect-R, care va urca pe aceeasi scena pe care au cantat si Andra, Andreea Banic? si Alex Velea in cadrul campaniei de vara AFI Palace Cotroceni. Fanii lui Connect-R sunt asteptati incepand cu ora 20.00, la scena special amenajata de la intrarea Far. Dupa concert, sesiunile de shopping pot continua, pentru ca AFI Palace Cotroceni isi va prelungi programul cu o ora, special pentru invitatii sai.

In plus, in cursul zilei de joi, in incinta AFI Palace Cotroceni va avea loc finala concursului Make-Up Masters Sephora 2013, in parteneriat cu Lancôme. Sephora a selectat cei mai buni sase make-up artisti din intreaga sa retea de magazine, care vor intra in competitie directa sub privirile publicului din AFI Palace Cotroceni, intre 18.00 si 21.00. Finalistii isi vor dezvalui creativitatea si originalitatea in cadrul unui spectacol de machiaj organizat in parteneriat cu Lancôme. Castigatorul va reprezenta Sephora Romania in marea finala europeana de la Paris. Prezentatorul show-ului va fi Pavel Bartos, iar dansatorii baletului “Edi Stancu” vor oferi trei momente artistice.
AFI Palace Cotroceni isi asteapta clientii in saptamanile care urmeaza cu noi teme incitante si concerte pe masura. Saptamana viitoare poarta culoarea indigo, simbol al frumusetii, iar peste dou? saptamani, culoarea violet va da tonul petrecerilor.

Bucurati-va de o vara Mega All Inclusive la AFI Palace Cotroceni! Urmariti fiecare saptamana din program pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timi?oara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezint? programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

 


AFI Palace Cotroceni Mega all inclusive Connect-R Master Chef Sephora
 


« Articol precedent: In premiera, Danone introduce un nou iaurt de baut in 12 sticlute de colectie Articol urmator: Dove Camera Shy evidentiaza un adevar universal - Femeile se ascund de aparatul de fotografiat si de propria frumusete - »