PressCenter la farine LA FARINE Bistro. Un nou concept de petreceri, unic in Bucuresti.

Pentru anul 2015 LA FARINE Bistro pregateste o serie larga de petreceri si evenimente, menita sa complementeze stilul alert de viata al omului urban, mereu in miscare, cu un program schimbator de la o zi la alta.

LA FARINE prezinta un concept eclectic ce imbina patiseria frantuzeasca cu bucataria gourmet clasic pariziana. Bistro-ul frantuzesc din zona Floreasca are in plan continuarea realizarii de cine exclusiviste semnate LAURENT PERRIER ce au strans la un loc in 2014 elite ale vinetii urbane bucurestene in zilele de joi, dar si a “hang over brunch”-urilor prezentate de CHAMBORD in fiecare duminica.

Dat fiind design –ul interior modern dar cu puternice influente clasic frantuzesti realizat de arhitectul Mihai Popescu, cunoscut pentru amenajarile interioare realizate in cadrul grupului Fratelli, dar si impartirea strategica a spatiului, LA FARINE ofera o multitudine se optiuni de a petrece timpul liber fie in zona de patiserie, fiind restaurantul cu cea mai variata gama de deserturi din Bucuresti, avand laboratorul de patiserie complet deschis publicului, fie in zona de restaurant atat la pranz cat si la cina savurand un preparat cu puternic iz frantuzesc alaturi de un pahar de sampanie.

Pe langa acestea, bistro-ul LA FARINE pregateste un nou concept, unic pana in prezent in Bucuresti, si anume APRES-SKI Party, folosind din plin pe timp de iarna terasa inzapezita a restaurantului. Aceasta serie de petreceri in aer liber vor avea loc incepand cu mijlocul lunii ianuarie, pana la sfarsitul lunii februarie.

Totodata LA FARINE, pregateste si o serie de petreceri dedicata tinerilor aducand vibe-ului vietii de noapte a cluburilor din Paris in cea mai hip zona a Bucurestiului.

LA FARINE – Calea Floreasca 91 - 111 – UN BISTRO CARE NU DOARME NICIODATA .

Pentru detalii si rezervari nu ezitati sa apelati numarul de telefon +40721089951.

 

 


LA FARINE Bistro bistro nou concept concepy de petreceri design
 


« Articol precedent: Culoare proaspata si par rezistent Articol urmator: Mareste-ti sanii fara silicon si fara cicatrici, cu ajutorul propriei grasimi! »