PressCenter La aniversarea a doi ani, Baneasa Shopping City se da peste cap ca sa va faca pe plac! La aniversarea a doi ani, Baneasa Shopping City se da peste cap ca sa va faca pe plac!
Sambata si duminica, 17 si 18 aprilie, fashion mall-ul Baneasa Shopping City sarbatoreste 2 ani de la deschidere si va marca acest eveniment prin spectacole de acrobatii aeriene, street dance, show-uri de iluzionism, multa sampanie si mini torturi, impartite tuturor celor care vor veni in weekend in centrul comercial.
In weekendul 17-18 aprilie, programul special de aniversare la Baneasa Shopping City va incepe la ora 13:00 cu un prim moment de street dance, realizat de o trupa de 16 dansatori profesionisti. Vor fi patru reprezentatii pe zi, fiecare abordand un alt gen muzical, alt stil de dans si alta costumatie. Dansul va fi urmat de o serie de acrobatii aeriene , in care vor fi antrenati 5 acrobati care ii vor tine pe clienti cu sufletul la gura. Suspansul se va continua in cadrul numerelor de iluzionism.
"Am vrut sa marcam intr-un mod deosebit implinirea a doi ani de la lansarea Baneasa Shopping City. Am ales acest program special de acrobatii si iluzionism tocmai pentru a aduce clientilor nostri cele mai noi concepte de evenimente, asa cum i-am obisnuit inca de la lansare. Aniversarea a 2 ani de activitate este in primul rand un prilej de bucurie pentru noi si apoi o ocazie foarte buna de a multumi clientilor nostri si de a-i asigura inca o data de preocuparea noastra constanta de a diversifica serviciile oferite, pastrand in acelasi timp standardul inalt de calitate pentru care revin la noi.", a declarat Loredana Croicia Sales & Marketing Director Baneasa Developments.

Lansarea Baneasa Shopping City in aprilie 2008 a insemnat pentru piata apariþia unui trend-setter, a unui deschizator de drumuri atat la nivel de retail cat ºi la nivel de marketing ºi comunicare. 2 ani de Baneasa Shopping City au adus in primul rand inovatie la nivel de evenimente. Baneasa Shopping City a inaugurat in Romania sales party-urile de tip Night Shopping Party, ajunse in aceasta primavara la cea de-a 9-a editie. Ca mall de fashion, Baneasa a gazduit in decursul celor doi ani si numeroase fashion show-uri organizate de designeri celebri din Romania si din strainatate. Tot aici s-a deschis in 2009 primul cinematograf digital Drive In din Romania, Baneasa Drive In Cinema, care isi asteapta deja si in acest an iubitorii de filme bune.

Pe langa programele destinate special clientilor, Baneasa Shopping City a derulat pe parcursul celor doi ani o serie de activitati educative si recreative pentru a-i distra pe copiii care isi insotesc parintii la cumparaturi. Baneasa Shopping City s-a implicat in cei doi ani si in proiecte sociale de tipul Designeri de fapte bune (realizat in parteneriat cu United Way Romania), prin care si-a reafirmat angajamentul fata de societate.

« Articol precedent: Afla cum sa-ti recapeti energia prin "Hrana vie" la Serendipity Articol urmator: Cel mai bun producator de branzeturi proaspete din Franta, RIANS lanseaza in Romania branzeturi si deserturi pentru momente speciale »