PressCenter Lady Speed Stick, Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick, armele tale secrete care te “Scapa din orice situatie, FARA TRANSPIRATIE!”

Pentru ca momentele speciale, care ne fac sa transpiram de emotie sau stanjeneala, sa nu ne ia prin surprindere niciodata, au fost create Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick, deodorantele din portofoliul Colgate-Palmolive care te “Scapa din orice situatie, FARA TRANSPIRATIE!”. Cu scopul de a sublinia cat mai bine acest mesaj, cele doua branduri se bucura de o lansare originala ce pune in valoare beneficiul principal al utilizarii Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick – protectie eficienta si de durata, pentru ca tu sa fii pe faza in orice moment.

Transpiratia este o problema pe care trebuie sa o rezolvam cu totii, zi de zi. Din nefericire, momentele in care aceasta apare nu sunt intotdeauna previzibile. Desi pe parcursul verii, spre exemplu, stim ca trebuie sa fim atenti la acest aspect, in cele mai multe cazuri, nu putem anticipa o situatie stanjenitoare, care poate duce la aparitia acelor pete de transpiratie pe haine. Din acest motiv, este important sa fim mereu siguri de protectia oferita de deodorantele noastre.

“Noua campanie de imagine Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick vorbeste deschis, prin intermediul unei serii de spoturi amuzante si autentice, despre acele situatii in care fiecare dintre noi se poate afla la un moment dat. Important este ca personajele noastre isi pastreze calmul, cel putin la exterior, pentru ca deodorantul lor nu lasa transpiratia sa ii dea de gol, si sa gaseasca cea mai buna solutie de a iesi din situatie.”, au declarat reprezentantii Colgate-Palmolive Romania.

Despre campania “Scapa din orice situatie, FARA TRANSPIRATIE!” puteti afla mai multe accesand website-urile de brand ladyspeedstick.ro si mennenspeedstick.ro, precum si paginile de Facebook dedicate celor doua branduri - Lady Speed Stick Romania si Mennen Speed Stick Romania. Aici veti gasi informatii despre produse, dar si concursuri cu premii atractive.

Protectie eficienta in orice situatie, FARA TRANSPIRATIE!

Pentru femei, Lady Speed Stick pune la dispozitie un portofoliu extins de produse sub forma de deodorant antiperspirant solid, gel si spray, produse ce reprezinta raspunsul la provocarile vietii moderne. Lady Speed Stick ofera o senza?ie superioara de prospetime, dar si o protectie de lunga durata impotriva mirosului neplacut si a transpira?iei pentru a fi mereu pregatita de orice fel de provocare.

Gama Mennen Speed Stick, pentru barbati, ofera aceeasi protec?ie completa impotriva transpiratiei si mirosului neplacut prin produsele sale sub forma de deodorant antiperspirant solid, gel sau spray, in functie de preferintele fiecarui consumator. Mennen Speed Stick te va mentine protejat si proaspat pe parcursul intregii zile, pentru ca tu sa te ridici la nivelul situatiei, atunci cand trebuie sa actionezi si sa impresionezi.

 

 


Lady Speed Stick Mennen Speed Stick situatie jenante transpiratie fara transpiratie deodorant stick emotii emotie
 


« Articol precedent: Pentru orice tip de piele Articol urmator: Poarta bijuterii delicioase, de inspiratie fructata! »