PressCenter Lansarea Joico Turn Heads Lansarea Joico Turn Heads

Pe 14 martie a avut loc lansarea Joico “Turn Heads” in cel mai inedit local din Bucuresti: Inari Beauty & Fashion Lounge.

Joico este lider in domeniul de ingrijire profesionala a parului, in mai mult de 65 tari din intreaga lume. Timp de 30 de ani a dezvoltat cele mai inovative tehnici si 13 ani la rand Deep Penetrating Reconstructor a fost votat de catre stilisti ca cel mai bun produs de ingrijire a parului.
Devotat. Premiat.

JOICO nu ofera doar produse exceptionale, ci si excelente solutii pentru par. Ca parte a grupului de renume Shiseido, Joico este excelenta in domeniu.

Exista sapte linii de produse inovatoare, ce cuprind mai mult de 50 de produse, pentru ingrijirea tuturor tipurilor de par. Dincolo de sampon si conditioner, JOICO reprezinta tratamente, masti, produse anti- frizz, stralucire...si mult mai mult. Orice aveti nevoie, gasiti in gamele Joico.

TURN HEADS
Indrazniti? Joico va ajuta!
Nu avem de gand sa va spunem cum sa va traiti viata, pentru ca aceasta este o arta pe care ati descoperit-o singuri. Dar va putem dezvalui secrete despre excelenta; tehnlogia noastra - aceasta este o arta in sine!
JOICO a descoperit recent forma exacta a lantului peptidic din structura firului de par!
Complexul Bio-Avansat de peptide este promisiunea Joico:
Par mai sanatos si mai puternic
Mai multa protectie
Mai multa stralucire

JOICO NU FACEM COMPROMISURI
Va doriti un par care sa va reflecte personalitatea. Exista zile in care parul dumneavoasta are nevoie de mai multa ingrijire decat in altele. Zile in care tot ce aveti nevoie este o atingere fina de matase. Si altele in care parul are nevoie sa fie adus la viata si hidratat.
Cunoastem parul in toate fatetele, starile lui de spirit, stralucire si nuante. Parul este unic. Si gama noastra de produse este atat de cuprinzatoare tocmai din acest motiv. Noi le numim simplu: ESENTIALE. Studiati produsele noastre ESENTIALE, solutiile JOICO, excelente pentru orice tip de par.

Evenimentul a fost sustinut de Irina Kuzina – Business Developer Joico si Lore Jansesns – International Educator Joico alaturi de echipa Joico Romania formata din: Cristian Scutaru – Trainer National Joico, ambasadorii Joico : Monica Nemesu, Toni Stoenescu si Adrian Perjovsky, Marcela Bratu – colaboratori Joico.
Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Pasarin.
La eveniment au participat nume sonore din showbiz-ul autohton, jurnalisti de beauty si nu numai, dar si cei mai importanti specialisti in domeniu.

Despre Inari Beauty Lounge:
In decembrie 2012, designerul Galyna a inaugurat unul din cele mai moderne centre de beauty & fashion din Romania. Inari Beauty Fashion Lounge este un concept global, inedit pentru Romania.
Inari Beauty Fashion Lounge unul din cele mai avangardiste centre de infrumusetare si well-being din tara. Este locul ideal in care atat femeile cat si barbatii se pot rasfata si pot incerca cele mai noi si exclusiviste tehnici de infrumusetare si pot savura o cafea buna in timp ce primesc consiliere de stil, personalizata .

Lounge-ul este situat in cea mai selecta zona din Bucuresti, in Cartierul Francez, iar designul este realizat de un celebru arhitect rus. Locatia este un mix elegant de stiluri care se combina perfect : lac artificial, pesti koy, oglinzi din cristal, mobilier din mahon plus produse si tehnologii de ultima generatie ( Babor, Guinot, Moroccanoil, LPG, Anthelia etc.).
Totodata, in incinta INARI Beauty Fashion Lounge se afla expuse si cele mai noi creatii vestimentare ale designerului Galyna.

 

 


fashion beauty fashion and beauty JOICO Joico Turn Heads lansarea JOICO INARI Beauty Lounge
 


« Articol precedent: Ofera un plus de savoare cafelei tale cu laptele condensat Maresi! Articol urmator: Teambuilding in atelierul de bricolaj »