PressCenter Lena Criveanu toamna iarna 2013 LENA CRIVEANU toamna-iarna 2013-2014 - 19 septembrie, Bucuresti

Traim in viteza. De luni pana vineri, uneori si in weekend, suntem conectati la un badge impersonal care contorizeaza ore importante din viata noastra.

Avem nevoie de o imagine, iar ea trebuie sa corespunda normelor. Totusi propria personalitate este cea care isi pune amprenta asupra noastra.

Lena Criveanu a surprins publicul an de an cu talentul sau de a reinterpreta si apoi de a imbina diverse elemente reprezentative pentru arta populara romaneasca cu tendinte moderne. De acesta data ne surprinde prin abilitatea cu care reuseste sa imbine cerinta unui dress code conformist cu dorinta de exprimare a personalitatii proprii fiecareia din noi.

Asa cum ne-a obisnuit deja, Lena a personalizat si aceasta colectie cu desene pictate manual folosind ca element central o interpretare a trandafirului moldovenesc.

Colectia se adreseaza celor ce isi doresc sa investeasca in propria persoana si nu isi doresc nici pe departe o imagine creata pentru cei din jur. O colectie adaptata societatii actuale , o colectie ce vine in intampinarea femeilor pentru care timpul este extrem de pretios. Tinere, sau nu, aflate in plina ascensiune, constranse la un stil formal, toate isi pot gasi in aceasta colectie un mod de exprimare a propriei personalitati.

Lena Criveanu este astazi unul din designerii importanti ai modei din Romania si o cutie de rezonanta a valorilor romanesti, pe care le exprima in cheie artistica proprie.

"Nu pot salva Romania de ea insasi, dar o pot exprima.Nu ma sacrific ramanand sa creez pentru ea, ci doar ii potentez frumosul. Iar prin asta eu insami devin mai bogata. Suntem chit."

invitatie Lena Criveanu

 

 


LENA CRIVEANU LENA CRIVEANU toamna-iarna 2013-2014 designeri
 


« Articol precedent: Ten sanatos si plin de energie cu gama ASLAVITAL Lift Instant Articol urmator: System Professional LuxeOil Collection »