PressCenter Kirsten Dunst L’Oreal Professionnel relanseaza Tecni.Art

L’Oreal Professionnel relanseaza Tecni.Art, gama de styling preferata a stilistilor din culisele celor mai importante prezentari de moda si partener oficial al Saptamanii Modei de la Paris. Cu Tecni.Art ultimele tendinte in materie de styling sunt aduse din culisele prezentarilor de moda direct in saloanele partenere L’Oreal Professionnel!

SUPREMATIE TEH.NOLOGICA a gamei Tecni.Art se traduce prin:
- cele mai indraznete look-uri
+60 de cercetatori L’Oreal dedicati
- 50 de patente pe an
+1500 formule testate de catre stilioti

AVANT-GARDA ART.ISTICA inseamna ca Tecni.Art e Partener Oficial al Saptamanii Modei de la Paris, iar Anthony Turner , stilist renumit pentru legatura constanta cu culisele prezentarilor de moda creeaza look-uri inedite cu produsele de styling Tecni.Art.

Pe langa cele 14 produse relansate, gama Tecni.Art va fi extinsa cu o categorie noua: WILD STYLERS. Imaginea acestei lansari este, asa cum am anuntat la inceputul anului, Kirsten Dunst - noua purtatoarea de cuvant L’Oreal Professionnel. Look-ul WILD pe care il poarta Kirsten Dunst in imaginea din atasament este realizata de faimosul stylist Anthony Turner, cu produsele Wild Stylers:
1. Tecni.Art Wild Stylers Depolish
2. Tecni.Art Wild Stylers Scruff Me

Tecni.Art look Kirsten Dunst

Stilisti mereu cu un pas inaintea modei, transpun continuu trend-urile de pe catwalk in saloanele de coafura. Iata noile game Tecni.Art:

Tecni.Art gama Fix

Tecni.Art produse Fix

Tecni.Art produse Volum

Tecni.Art produse bucle, textura

 

 


L’Oreal Professionnel Tecni.Art styling produse stilisti saptamana modei de la Paris fashion and beauty
 


« Articol precedent: Afla totul despre alimentatia alcalina de la specialistul Ropharma, dr. Tania Bejan Articol urmator: O sansa pentru parul fragil »