PressCenter Mai mult timp: cadoul Nomasvello în luna iubirii Mai mult timp: cadoul Nomasvello în luna iubirii

Sa fii femeie in ziua de azi este o adevarata provocare! Cu atat mai mult in luna Februarie, luna iubirii, cand totul este la superlativ. intre dorinta de a fi cat mai cocheta pentru iubitul tau si a fi un profesionist desavarsit, cand sa mai ai timp sa faci fata provocarilor zilnice?
Nomasvello, liderul mondial specializat in tratamente cosmetice cu IPL, iti da solutia oferindu-ti... mai mult timp. Da! Este cat se poate de simplu. Daca apelezi la serviciile Nomasvello de epilare definitiva cu tehnologia moderna cu lumina intens pulsata (IPL) - in locul metodei traditionale de epilare cu ceara – reduci aproape la jumatate timpul pe care il dedici frumusetii, castigand circa 8 ore/an, pentru cei dragi. Vezi calculul mai jos.

in plus, pe termen lung acesta metoda revolutionara de epilare iti permite sa economisesti sume importante de bani, Nomasvello fiind singurul centru care a introdus pe piata din Romania tariful unic unisex - de doar 30 euro/ sedinta, indiferent de zona.

Pe langa pretul accesibil si tehnologia de ultima generatie, Nomasvello iti ofera garantia unei experiente placute, in deplina siguranta, alaturi de asistenta permanenta. Fiecare tratament incepe cu o sesiune de informare despre modul de functionare a tehnologiei IPL Nomasvello si cu un test gratuit de toleranta. Acest test permite personalizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile tale fizice (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, sigur si cu efecte de lunga durata.

Ai grija de frumusetea ta!
 

 


 


« Articol precedent: Idei de cadouri pentru Sfantul Valentin Articol urmator: Spa - ul - o pasiune timpurie »