PressCenter Masomenos, invitatii lui Pagal la petrecerea data de ziua sa

Petrecerea de la Krystal Glam Club este o premiera in Romania, dat fiind conceptul "Le Serpent", un mix de vizualuri si dj-ing pe care Masomenos l-a realizat cu NYX Visuals. Dupa show-ul celor doi parizieni care s-au afirmat prin happening-uri ce imbina muzica, grafica, pictura, lumini, instalatii, fashion si video 3D, la platanele de la Krystal Glam Club vor urca dj-ii label-ului The Rabbit Hole Records, Jay Bliss si Faster.

Sarbatoritul serii, Pagal, unul dintre simbolurile clubbing-ului romanesc, isi va petrece ziua de nastere in stilul sau caracteristic, in fata celor mai impatimiti fani ai muzicii house. Dupa primele 3 showcase-uri care i-au adus in pupitru pe Tania Vulcano, Sasha Dive, Premiesku, Dana Ruh, Livio&Roby, The Rabbit Hole Records ne promite o petrecere de proportii intr-o rama house si tehno.

Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, incepand cu ora 23:00, in zona de acces a clubului, la doua categorii de pret, in limita disponibilitatii. Biletele achizitionate pana in ora 00:00 vor fi disponibiile la pretul de 20 lei, iar dupa ora 00:00, la pretul de 30 lei.

 

 


Kristal Glam Club Pagal Birthday Party Masomenos Jay Bliss Faster
 


« Articol precedent: Cybex Gym in premiera in Romania – Aviatiei Wellness Center Articol urmator: Baneasa Shopping City deschide a doua editie de inscrieri pentru MOOZA Pop Up Store! »