PressCenter m.brace –alegerea ideala pentru cadoul de craciun

Arhitectii accesoriilor de la m.brace ne propun cateva variante pentru cadoul de Craciun.

Daca inca te mai gandesti la un cadou pentru cel drag, m.brace are pentru tine propunerea ideala. Bratari din corzi nautice sau din piele, inedit combinate cu elemente din argint, constituie alegerea perfecta pentru un barbat care este atent la detalii si care este constient de importanta unui look bine definit in orice domeniu de activitate.
Povestea m.brace a inceput cu un an in urma, cand arhitectul Adrian Stanica a hotarat sa-si transpuna viziunea si creativitatea in ceea ce urma sa devina prima sa colectie de bratari pentru barbati. Astfel, un simplu gand a capatat forma in momentul in care dorinta s-a transformat in necesitate- aceea de a avea altfel de accesorii, de a purta un simbol al masculinitatii si nu o simpla bratara.

Experienta si know how-ul din arhitectura si-au spus repede cuvantul prin liniile bine definite ale designului bratarilor, dar si prin imbinarea intr-un mod placut a unor elemente atipice pietei de bijuterii si accesorii. m.brace a devenit rapid un reper in piata romaneasca de accesorii, fiind definitia masculinitatii si a barbatului modern, care e constient de importanta aspectului fizic si de mesajul pe care il transmite prin fiecare aparitie in societate. Conceput pentru el, a ajuns sa fie apreciat si de multe dintre reprezentantele sexului feminin, care au gasit in m.brace cel mai potrivit cadou pentru barbatul din viata lor.

Produsele m.brace pot fi gasitepe facebook.

 

 


m.brace fashion and beauty fashion
 


« Articol precedent: Tinuta de Revelion in stilul Anei Maria Cornea Articol urmator: Vrei sa slabesti inainte de sarbatori? Iata cum o poti face intr-un mod frumos si sanatos! »