PressCenter MINIMAL, noua colectie semnata PARTY NOIRE MINIMAL, noua colectie semnata PARTY NOIRE

Brandul vestimentar romanesc PARTY NOIRE anunta lansarea celei de-a treia colectii pret-a-porter: MINIMAL.

Aceasta colectie este compusa din rochii de zi si rochii de seara create de designerul Alina Cosma, care este totodata si fondatoarea PARTY NOIRE.

Piesele din MINIMAL sunt inspirate din anii 1950 si de eleganta care domina acea perioada. "Stilul meu de design pentru aceasta colectie s-a bazat pe combinatia dintre traditional si modern. Am vrut ca noile creatii sa fie cat mai simple, evitand insa factorul demodat. Croielii clasice, feminine si gratioase, i-am adaugat elemente de design contemoran precum oranamente metalice, deconstructia si asimetria, contrastul coloristic folosit in mod evident sau discret, elemente care sunt imbinate pentru a genera o impresie clara de eleganta clasica cu detalii de design modern." declara Alina Cosma.

PARTY NOIRE se adreseaza femeilor moderne care nu asteapta o ocazie speciala pentru a arata si a se simti foarte bine. Femeilor care traiesc cu pasiune pentru viata si se bucura de provocari.
Tesaturile folosite in aceasta colectie sunt matasea, naturala sau in combinatii, bumbacul, vascoza si lana prelucrata. Preturile rochiilor se situeaza intre 250 si 370 de euro, iar rochiile vor fi facute la comanda pe masura clientei. Comenzile sunt preluate exclusiv online pe www.partynoire.com.

"Am vrut ca noua colectie de rochii nu numai sa arate frumos, dar sa iti si dea sentimentul de frumusete, calitate si confort cand le porti. Cred ca detaliile minimaliste folosite in creerea lor au puterea sa le adauge individualism, atemporalitate si frumusete."

Rochiile din colectia MINIMAL sunt disponibile online pe www.partynoire.com

PARTY NOIRE: rochii chic dedicate femeilor sofisticate, care au o personalitate puternica si care aprecieaza editiile limitate de produse executate la cele mai inalte standarde.

Contact:
E: press (at) partynoire.com
www.partynoire.com

« Articol precedent: ZOYA, OJA CEA MAI DURABILA SI SIGURA DIN LUME. FARA TOLUEN, FARA DBP! ACUM SI IN ROMANIA Articol urmator: Rochii La Femme »