PressCenter Deichmann SS 2014 Moda pantofilor Deichmann primavara/vara 2014

Grupul Deichmann - cel mai mare comerciant de incaltaminte cu amanuntul al Europei - isi continua drumul de succes.
Avand peste 3.500 de magazine si aproximativ 35.000 de angajati in 23 de tari din intreaga lume, Deichmann a vandut in anul 2013 peste 167 milioane de perechi de incaltaminte, realizand astfel un volum total al vanzarilor de 4,6 miliarde Euro. Anul trecut, in 2013, compania de familie a sarbatorit 100 de ani de la infiintare. Un motiv suficient pentru Deichmann de a inaugura noul secol de activitate cu o campanie publicitara la scara internationala care abordeaza tema pantofilor ca pe o chestiune sentimentala.

Pentru ca iubim pantofii.
Acesta este noul slogan Deichmann...

Si tocmai sub acest motto am pregatit pentru dumneavoastra cele mai frumoase modele in acord cu ultimele tendinte din moda la incaltaminte pentru primavara/vara 2014. Fiindca pentru Deichmann si pentru clientii sai, femei sau barbati, pantofii au o semnificatie deosebita si au ocupat mereu un loc aparte in sfera lor de emotii, iar inima Deichmann a batut dintotdeauna pentru pantofi. Tendinte in moda de incaltaminte Primavara/Vara 2014.

In sezonul primavara/vara ne asteapta o diversitate coplesitoare de modele de cizme: booties de vara fara captuseala, fie in stilul Boychic, ori cu perforatii racoritoare sau cu decupaje trendy, ba chiar cu nituri extravagante si detalii Bling-Bling! De asemenea, pe langa Pumps, Peeptoes si T-Straps, modelele cu talpa plata ne trezesc cheful de primavara. Printre acestea, loaferii ocupa un loc important, dar si balerinii sunt vazuti in continuare foarte bine. Pentru perioadele mai calde este pregatita o mare varietate de sandale de vara din barete, cu talpa plata, usoare si confortabile ca o zi de vara. Auriu
sclipitor, argintiu, bronz si nuantele lor metalice si-au asigurat un loc in paleta de culori a verii. Smart Shopping de lux.

Incaltaminte cat vezi cu ochii ... aceasta este senzatia la Deichmann, care - prin varietatea de colectii si modele prezentate in magazine, pe website sau pe pagina de facebook - face sa bata inima oricarui impatimit de moda!

Ultimele tendinte si atractii in moda la incaltaminte pentru sezonul primavara/vara 2014 le gasiti la Deichmann, ca intotdeauna, la preturi incredibil de mici.

moda pantofilor pantofi deichmann incaltaminte iubim pantofii

« Articol precedent: Call it Spring este prezent acum si in AFI Palace Cotroceni Articol urmator: Architecture in fashion 3 - noile tehnologii de fabricatie digitala in designul de moda »