PressCenter MOUTON CADET e vinul oficial la Festivalul de Film de la Cannes 2015

In ultimii 23 de ani, Mouton Cadet a fost Furnizorul Oficial al Festivalului International de Film de la Cannes, iar in 2015, traditia continua. Ca marturie a statutului de cel mai bine vandut Bordeaux AOC din lume, business-ul de familie al Baronului Philippe de Rothschild organizeaza pentru al cincilea an consecutiv un spatiu elegant si exclusivist, unde este binevenita comunitatea cinematografica, prezenta in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.
Pe durata festivalului, compania Baron Philippe de Rothschild S.A. a invitat un numar mare de VIP-uri din toata lumea in locatia sofisticata dedicata universului vinurilor bune: The Mouton Cadet Wine Bar. Petrecerile exclusiviste si prezenta in numar foarte mare a celor mai mari vedete participante la Festivalul de Film de la Cannes, au transformat locatia Mouton Cadet in cea mai dorita destinatie pentru highlife-ul cinematografiei.
Wine Bar-ul Mouton Cadet este destinat momentelor de relaxare, petrecerilor rafinate, dar si discutiilor creative care se desfasoara pe perioada Festivalului.

Si in acest an, marile personalitati ale cinematografiei mondiale prezente la Festivalul de Film de la Cannes vor avea ocazia sa savureze un pahar de Mouton Cadet, in cadrul Wine Bar-ului marcat de rafinament frantuzesc. Amplasarea lui intr-una dintre cele mai privilegiate locatii, acoperisul Palatului Festivalului, ii asigura o priveliste spectaculoasa, catre Golful Cannes, ce le ofera invitatilor clipe de liniste absoluta.

in perioada 13-24 Mai 2015, cele mai importante nume ale cinematografiei vin la Cannes pentru o incursiune in lumea stralucitoare a Croazetei si pentru a decide castigatorii mult doritelor premii.

Cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes din 2014, vedete internationale precum Eva Longoria, Tommy Lee Jones, Eva Green, Hilary Swank, Luc Besson, Steve Carell, Mark Ruffalo, dar si echipa iconicului film Pulp Fiction: Quentin Tarantino, Uma Thurman si John Travolta, au ales sa petreaca in atmosfera relaxata si rafinata a Wine Bar-ului Mouton Cadet.

Traditia din fiecare an este ca cei care castiga un premiu sa-si sarbatoreasca succesul la Wine Bar-ul Mouton Cadet. in 2014, Timothy Spall, premiul pentru cel mai bun actor; Xavier Dolan, premiul Juriului si Bennett Miller, cel mai bun regizor, au pasit in spatiul generos creat de Mouton Cadet pentru a celebra vinul de calitate si performanta in arta cinematografica.

Cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes 2015, ce se desfasoara in perioada 13-24 Mai, Mouton Cadet a creat 3 sticle in Editie Limitata Cannes. Cele trei variante de vin: rosu, alb si rose, vor putea fi savurate si de consumatorii romani, fiind disponibile pe www.beicevrei.ro.

Vinurile Baron Philippe de Rothschild S.A., o afacere de familie condusa in prezent de baroneasa Philippine de Rothschild, reprezinta in aceeasi masura arta cat si expertiza tehnica. Metodele traditionale, personalul experimentat, cea mai moderna tehnologie si deloc in ultimul rand, priceperea si pasiunea baronului Philippe de Rothschild, fac din vinurile sale adevarate opere de arta si reala sursa de placere pentru impatimiti.

Mouton Cadet a fost in permanenta asociat cu o serie de evenimente exclusivite din lumea cinematografiei si a sportului. Mouton Cadet este partener al Festivalului de Film de la Cannes din 1992, iar din 2012 a devenit furnizor oficial al The Europen Tour. Mouton Cadet isi consolideaza prezenta in lumea sportului prin parteneriatul cu Ryders Cups 2014 si 2018.

Despre B.D.G. IMPORT
Compania BDG Import a inceput sa activeze in domeniul importului si distributiei de bauturi alcoolice premium si super-premium din anul 1994 si in prezent este lider de piata, cu o cifra de afaceri de 40 milioane EURO in 2014. BDG Import este singura companie din acest domeniu ce detine in parteneriat o retea de distributie HoReCa in Bucuresti, Cluj si Timisoara fiind totodata prima companie care isi comercializeaza si promoveaza produsele in canalul online prin site-ul www.beicevrei.ro. Din portofoliul BDG Import fac parte marcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Bacardi, MARTINI®, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural Energy Drink.

vin Mouton Cadet wine bar Festivalul de Film de la Cannes

« Articol precedent: Intra in CONCURS cu produsele Compeed: Tu iti creezi perechea de pantofi mult-visata, iar Compeed o transforma in realitate! Articol urmator: Atelier practic de Machiaj »